Witam. Powoli składam się na wymiane felunka na Borbet'y. Nie krzyczcie za bardzo, ale borbety A nie podobają mi się, za to wynalazłem sobie takie borbety, że przez ten felunek nie będe mógł spać przez najbliższe kilka tygodni
Tak się zapatrzyłem na nie, że nawet nie wpadło mi w oko to, że wersja na 5 śrub. Szit. Byłby taki piękny felunek. No i tu pytanie. Orientujecie się może co to za model i czy dostane 15/16 cali dokładnie taki sam felunek jak z tej aukcji tylko, że na 4 śrubki ?
Wysłany: 2007-10-01, 17:27
borbet A sa zbyt oklepane mimo ze wygladaja swietnie gdy sa 9/16" ale na dobra sprawe za duzo tego jak dla mnie jest
borbrt T niee to do calibry i golfa3 dobre
boirbet BS fajne w sumie na e30 rzadkosc , sam chcialem ale jakos wyszło że kupielm azev`y A i jak narazie mi nie podoba
Wysłany: 2007-10-02, 00:14
Borbet A za duzo, to jak jakbys napisal za duzo e30 albo za duzo e30 M3.... jak cos jest fajne to im wiecej tym lepiej sam mam 2x7,5 i 2x9 + lakier lachsilbermetalic idealnie sie komponuje
zreszta o gustach podobno sie nie dyskutuje ale fajnie znac opinie innych
_________________ Sex jest jak BMW... Radość z jazdy...
Wysłany: 2007-10-03, 16:59
chodzi o to że jak chce ktos sie wyróżnic to niech szuka a nie od razu borbet a bo wiadomo z góry że bedzie dobrze to wygladac - troche inwencji mozna wykazac przynajmniej podczas palnowania a co wyjdzie to juz inna bajka czasem