spockzo spoczko..
widze ze tez zaopatrzony w klime
nice przod, nice tyl, nice interior..
a koncowka zalezy jak brzmi
taa jest klima, ABS, kiera i gałka M-Technik, el lustra (szyby narazie ręcznie), wspoma, kubełki, central, a Remus brzmi suuuper niski basss, więc zostanie 8)
Artiv napisał/a:
bardzo fajna - z tyłu daj jakiś zderzakospoojler bo wyglada jak "koza" - szeroka lampa by sie przydała ( niewiem tylko czy da sie zmienic). ogolnie +
zderzakospojler, hmmmm... wiesz nie chciałem kombinować ze zderzakiem od szerokiej lampy bo syszałem że są problemy przy montażu, a ja nie chce kaszany odwalać więc zostałem przy orginale, ewentualnie co zrobie to dokładka pod tył od M-Technika 8)
a co do szerokiej lampy to nie nie i jeszcze raz nie... wąska jest pieknisia...
jeszcze delikatne czarne szybki i alu 16' ew. 17' 8)
_________________ Marcin
Klubowicz
GG 6271263
------------------------------------------------------
nawet Papież jeździ BMW > Bóg powiedział ludziom co dobre :)
w tym przypadku powiem tak...niec doadac nic ująć, a jak jeszcze maja byc 16"-tki to bedzie gitara
Anonymous Gość
Wysłany: 2005-04-11, 22:35
Bardzo ładna.A te foleliki super.Chciałbym mieć takie
Były już w samochodzie czy dokupywałeś
Może i ja zrobie parę fotek i się pochwalę
Napiszcie jak te zdjęcia tak umieścić ,bo nie wiem.
Bardzo ładna.A te foleliki super.Chciałbym mieć takie
Były już w samochodzie czy dokupywałeś
Może i ja zrobie parę fotek i się pochwalę
Napiszcie jak te zdjęcia tak umieścić ,bo nie wiem.
kubełki już były pozdro
_________________ Marcin
Klubowicz
GG 6271263
dorzuce, dorzuce tylko chyba folie wszystkie 5, ale tak delikatnie, bo na takie coś panowie policjanci przymykają oko chyba że ceny piecowych potaniały wtedy może się skusze... 8)
_________________ Marcin
Klubowicz
GG 6271263
felgi to są a raczej były do ostatnich zdarzeń firmy Intra, z tyłu były stalówki bo sesja pod koniec zimy robiona , ciemne szybki są, ten znaczeg z boku to logo beemka-klubu , a co do lamp, chętnie założył bym orginalne ciemne ale mnie narazie nie stać, a nadz czerwnonymi pomyśłe choć jakoś tak ciemne bardziej mi odpowiadają.......
_________________ Marcin
Klubowicz
GG 6271263
siema siema Kochani wkońcu wyjechałem moją Beatką i sesja już zrobiona, na szybko ale myślę że widać zmiany, jeszcze tylko dokładka od Nokera i będzie gitara, aha zastanawiam się nad ponownym założeniem brewek hmmm ... proszę o komentarze
_________________ Marcin
Klubowicz
GG 6271263
Na tych felgach bardziej mi się podoba. Co do brewek to są i przeciwnicy i zwolennicy tego. Mi się podoba i ja bym założył. Ale to ma się Tobie podobać