Wysłany: 2005-09-10, 21:44 Filmy z udziałem aut sportowych...
W tym temacie mogą być umieszczane tylko i wyłącznie filmy z udziałem aut sportowych, GŁÓWNIE BMW.
Oraz z udziałem Beemek Naszych klubowiczy i przyjaciół, którzy startowali w jakiś zawodach sportowych amatorsko i nie koniecznie amatorsko...
Przy linku proszę podać informację o rozmiarze danego pliku
Na początku każdego miesiąca, dział z filmami będzie czyszczony ze zbędnych postów...
_________________ Nie prosta, lecz zakręt jest wyzwaniem ...
Tor Kielce. 16-17.IX.2005r.
BMW 325i E30 Coupe mit sperre, pod moim kierownictwem
Nie jest to nic szałowego, ale dzięki tym filmikom, wiem nad czym muszę jeszcze popracować Wydaje mi się, że trening poszedł mi lepiej, niż zawody...
Mam nadzieję, że Wam się spodobają
Komentarze mile widziane.
SG, SZ itp to nazwy prób które odbywały się na torze.
SG - Próba Szybkości Górskiej
SZ - Próba Zręcznościowa
SZH - próba Zrywu i Hamowania na odcinku 100 metrów
WR - Wyścig Równoległy, w ktorym zawodnicy startują w przeciwnych kierunkach z różnych częsci toru.
Każda próba odbywałą się 2 razy. Dlatego są numery 1 i 2.
LUKAS, dla mnie rewelacja!!! To był świetny pomysł z tą kamerą, dzięki Ci wielkie za umieszczenie tych filmików !
Uwaga wszyscy! Filmiki nie odzwierciedlają zbytnio prędkości ani tych wrażeń
Uwaga wszyscy! Filmiki nie odzwierciedlają zbytnio prędkości ani tych wrażeń
oki przyjęłem do wiadomości
_________________ Marcin
Klubowicz
GG 6271263
------------------------------------------------------
nawet Papież jeździ BMW > Bóg powiedział ludziom co dobre :)
duchPW [Usunięty]
Wysłany: 2005-09-27, 22:20
LUKAS - super jest ten prawie 11-o minutowy teledysk - niezłą muzę robi R6 - prawdziwa przyjemność, że nie wspomnę o skreczach (szperanych)
widziałem, że w jednym momencie autko lekko uciekło i poszło bokiem, ale się wybroniłeś - bardzo przyjemnie sie ogląda - na następnej takiej imprezce jestem na 100%
Parę osób pytało się mnie, co mi się świecie na desce rozdzielczej na treningu. Czy to nie jest przypadkiem kontrolka od hebli...
Otóż wyjaśniam
Jest to kontrolka od ABSu. Zrobiłem sobie jakiś czas temu wyłącznik "tego ustrojstwa" i po wyłączeniu tego układu, jego dezaktywacja jest sygnalizowana właśnie palącą się kontrolką ABS. Na cz1 treningu wyłączyłem go wychodząc na prostą już na torze, więc jest dowód, że można go wyłączyć i włączyć podczas jazdy, dokładnie to jest to 53 sekunda filmu.
To tak tylko dla jasności
PZDR!
aha ... niezły zonk ... to łukasz chociarz byś ludziom wyjaśnił swój patent bo bioedacy myślą że ktoś z tyłu siedział i miał tak zaje.... stabilną rekę
......Co Ty Piotruś wiesz !!!!!!!!! Szczegółów nie widziałes!!!!! A pomysł Lukasa jest super.M.in jako jeden z pierwszych mialem przyjemność oglądać to co Lukas nakręcił.Super to wyszło.A poza tym to podstawa do analizy i korekty swoich błędów.Teraz musze kupic tylko kamerę i idę w ślady Lukasa!!! PZDR - henry
_________________ HENIEK
Klubowicz
BMW E30 325i (szpera 3,25) z s50b32 - made by MGarage &(suspension) Lukas Performance !
Ale będzie jeszcze coś.......!!!