Super koło! Milion razy lepsze niż najbrzydsza felga świata czyli borbet-a! Tak trzymaj. Fajnie musi :cenzura: z tym motorkiem. Kumpel miał kiedyś taką, ale z zaspawanym dyfrem miotało nim jak szatan he he. Sprzedał po jakimś czasie gościowi i ostrzegał, że taka moc i taki dyfer, tamten zaczął świrować, że to nie pierwsze rwd w jego rzyciu i po pół godziny zadzwonił do mojego kumpla, że "poniesło go troche" i wywalił w drzewo na prostej (było troszkę mokro na drodze). Taki mały off top
PS. sory za jakość i brudny samochód ale troszkę stał Ale przynajmniej maskę zamknąłem to nie będzie plastik w oczy raził
Pozdro
Często na forach jest tak, że ludzie słodzą sobie bez konkretnego powodu. Nie jestem hejterem, wyraziłem tylko swoje zdanie. W dość bezpośredni sposób, ale tak właśnie mam w zwyczaju.
Rób swoje, choć podejście do auta masz dyskusyjne i Twoje auto kompletnie nie jest w moim guście.
mam ulepka (nawet drugiego ), więc o nakładzie pracy coś wiem, poza tym fajnie że wreszcie ktoś zrobił coś innego, bo ile można oglądać klasyki z każdą śrubką dobraną po vin-ie
"czysta" komora silnika zawsze mi się podobała choć w bmw widzę pierwszy raz i jest fajnie
nad kontrastem się zastanawiam i chyba silnik zrobiłbym w kolorze nadwozia
_________________ Zielona E36 316i (był M40B16, 2xM40B18 JEST M42B18 )
Wysłany: 2014-08-04, 23:15
zdecydowanie z deklami wygląda lepiej...
Dorzuć jeszcze halogeny na przód
Ps. gdzie masz zbiorniczek na płyn do spryskiwaczy
Ps. 2 Nie brakuje Ci nadkoli przednich
Ostatnio zmieniony przez Adam86 2014-08-04, 23:16, w całości zmieniany 1 raz
Zbiorniczek jest jak na razie tylko w planach A nadkole jest ale nie kompletne ze względu na właśnie ten zbiorniczek i plany z jego umiejscowieniem. To samo tyczy sie drugiej strony bo planuję większą chłodnice z osobnym zbiorniczkiem i visko
Siema
Auto na chwile obecną "odpoczywa" od mojej ingerencji ale w garażu czeka już kilka gratów do zmontowania tj. dyfer czy wydech na 2-rurce. Dalszych planów jest sporo ale o tym jak już coś zacznie się dziać :laugh:
Kilka zdjęć z ostatniej sesji i kilka znalezionych w internetach z szanujsie w Wolinie
Jak na razie jest to raczej akt desperackiego zapalenia na v8 ale nie dostaje żadnych konkretnych ofert poza zapytaniami o cenę albo o wymianę na jakieś dupowozy.
Jeśli do końca sezonu nic ciekawego sie nie napatoczy to zostaje i sam będę kminił nad czymś większym i będzie bardziej stęsowo, kontrowersyjnie i bezpruderyjnie.