Heheh schnitzer z ponad 300km właściciel i tak dodał 20kM bo ostatnio mówił że ma 220, najciekawsze jest to że tródno sie dowiedzieć dlaczego chce ja sprzedać
a takie ładne było antenki, pierdołki, pomijajac kwestie swapa to juz mi siem to auto nie podoba. Poza tym czy wystraczy zminic silnik zeby mowic ze to ACS albo Hartge czegos tu nie rozumiem szukam w takim razie motoru od M3 i zmieniam nick na puz E30 M3
. Poza tym czy wystraczy zminic silnik zeby mowic ze to ACS albo Hartge czegos tu nie rozumiem szukam w takim razie motoru od M3 i zmieniam nick na puz E30 M3
to samo mnie śmieszy w opisach aut .... silnik czy skrzynia nie powoduje tego że auto z seryjnej np. e28 czy innego modelu stoje sie Hartge, czy Alpinką bo zostal tam włożony taki silnik .... ALPINE TO MIAł KIREK A PISANIE ZE MA SIE HARTGE ALBO ACS BO AUTO MA NAKLEJKE I SMIESZNE ...
"schnitzer" nie jest zadnego z forumowiczy i na dodatek dyskusja schodzi calkowicie na inne tematy w zwiazku z tym ZAMYKAM.
Jesli ktorys z forumowiczow ja kupi prosze o PW to odblokuje i bedziemy mogli podyskutowac
POZDRAWIAM