Ma ktoś może ładne listewki boczne na zbyciu? Bo trochę mi się poprzypalały Chińska szmata, która była w komplecie od razu zniszczyła mi lakier w jednym miejscu. Po czym kupiłem tarczę Farecla G-mop i świetnie się spisała, polecam!
Trzeba było wszytsko okleić przed polerką Chyba też trochę hologramów się narobiło ?
_________________ Nie Umiesz Ustawić Zaworów w Swoim M20/M30 ? Call On Me !
Senk ju No.. na żywo lakier wcale nie jest aż taki piękny. Jak to w 18 letnim aucie. Jakieś odbicia, rysy, zaprawki... denerwuje mnie to już. Najlepiej by było polakierować całe auto... pewnie w końcu tak zrobię, ale jeszcze nie teraz. Może bym założył shadow lina bo coś mnie już w oczy kolą te chromy. Polerka taka chińska:
http://prakta.com.pl/7895..._180mm-169.html - około 200zł
pasta farecla g3 - około 30zł
jednoczęściowa tarcza farecla g-mop - 20zł
A lato jak gołębico Nie szczypię się z nią, jeżdżę na co dzień, nawet teraz przez zimę to mój cywil. Chodzi jak nowa. Zmieniłem tylko pompę wody i termostat. Niedługo zmienię świece. Zabieram się za nią jak zrobi się ciepło.
elegancko ci wyszlo ja mialem okazje sie przejechac na tylniej kanapie w sezonie i od swiatel do swiatel jeszcze tak szybko niejechalem i do tego dzwiek silnika powyzej 2700rpm bezcenne pozdro
Czołem ekipa! Dawno mnie tu nie było, ale o auto dbałem. Wystawiam ją właśnie na sprzedaż. Aktualne fotki poniżej. Zdjęcie wydechu nie jest już aktualne bo jest przybrudzony. Pełen opis, specyfikacja i kontakt do mnie na Alledrogo. Cena 55tyś.