Dla mnie to auto to największe rozczarowanie Track Day'a. Patrząc na to jak to auto jest przygotowane (nieźle się śliniłem jak oglądałem) i następnie look na czasy to kopara opada. Ale brawo za sprzęt, rolki, itd. Profi chłopaki podchodzą do zabawy.
_________________ Uwaga! Zachodzi przy skręcie.
Bilstein B12 on board.
1/4 mili w bmw jest jak lowienie ryb z dziwka...jest fajnie ale nie do tego służy.
www.Fajna-Felga.pl
e34 m60b40 missle car
Duże brawa za odbycie się kolejnego BTD . Po raz kolejny organizatorzy pokazali nam, że mamy doczynienia z profesjonalistami. Dotychczasowe TD-je oglądałem zza barierki i prawego fotela w aucie. W końcu spełniłem swoje pragnienie w zasadzie przypadkowo. O wolnym miejscu dowiedziałem się przed dzień imprezy, a kontakt z kolegą którego zastąpiłem miałem dopiero wieczorem. Tak więc, dopiero na kilkanaście godz. przed startem byłem pewny, że jadę .
Generalnie nawierzchnia toru śliska (jechałem na zwykłych oponach) a po deszczu prawie szklanka. Zaskoczyło mnie to mimo udzielanych mi wskazówek. Ale to dobra szkoła. Całkowity kilometraż jaki przejechałem po torze to 29 km i tak jak myślałem było to mało niż w poprzednich latach. Ale to już zostało poruszone na 4um. Jeszcze raz duże dzięki dla organizatorów. Nie mogę się już doczekać kolejnej edycji .
Mała porcja zdjęć ode mnie:
http://picasaweb.google.com/Qrzatwarz/BTD03052010#
_________________ 100% zgodności z VIN - dla mnie to duma, dla większości nieosiągalne
Dla mnie to auto to największe rozczarowanie Track Day'a. Patrząc na to jak to auto jest przygotowane (nieźle się śliniłem jak oglądałem) i następnie look na czasy to kopara opada. Ale brawo za sprzęt, rolki, itd. Profi chłopaki podchodzą do zabawy.
Kierownik na prawdę ogarnia, tego jestem pewien, jeździłem z nim na Miedzianej w zimę, uwierz Mówię o panu Jarku, teraz jeździło chyba 2 kierowców. Z tego co wiem to motorownia tam jest jeszcze nie docelowa, czyli IS zmęczony życiem, który nie jest przygotowany tak jak reszta wozu, z resztą jeśli właściciel będzie chciał to pewnie sam tu się wypowie A sprzęt ogólnie na prawdę piękny, przygotowywany jak widać z głową, klatka, szpera, hydrołapa, zawieszenie, no słowem wszystko... I myślę, że usłyszymy o jego wynikach jeszcze w tym sezonie
nie wiem, jakoś po czasach tego nie było widać, ale wóz pięknym
_________________ Uwaga! Zachodzi przy skręcie.
Bilstein B12 on board.
1/4 mili w bmw jest jak lowienie ryb z dziwka...jest fajnie ale nie do tego służy.
www.Fajna-Felga.pl
e34 m60b40 missle car