Nokerman napisał: jak na jeden szceść za mało wydechuuf
To jest przecież 1.8 więc wydechuf jest w sam raz
Najważniejsze żeby Tobie się podobała, innym nie musi
Przynajmniej wyróżnia się z tłumu bo teraz to tylko te germany i germany
Kiedy patrze tak na nią jest fajna aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj, dla mnie ma stajla
niemam zdjec swojej pierwszej e30-tki ale była bardzo podobna do beemki tomcia .... nawet miała taki sam kolor ... z przodu rieger, ogolnie tragedia .... rozbiłem, kupiłem org. 325i obnizone, seria i w kolorze ciemnym ... i juz spojlera na auto do tej pory nie założyłem ... to było 4 lata temu .... on też nie założy, ale zawsze pierwszy tuning jest troche dziwny, człowiek sie uczy i nie wie co mu pasuje ... choc niektorzy nie wyrastaja z "Szybcy i wsciekli" ... z tym ze zaczyna miec to rece i nogi ...
widze ekranik ... wiesz co pare razy widziałem takie ekrany umiejscowione za przednia popielniczką ... w tej luce miedzy tunelem, a kokpitem, wyglada to zdecydowanie lepiej, z tym ze patrzec napewno jest gorzej ...
Ja nie lubie krytykować ... mialem dosłownie ideantyczny samochód jak ty jakies 4 lata temu ... nawet taki sam kolor .... ty preferujesz poprostu styl ktorego nie lubia ini forumowicze, awangardzki tuning ja bym go nazwal .... ale wiele z elementów ktore posiadasz sa godne uwagi
Poprawił mi sie humor na wieczór patrząc na te fotki, to futro z tygrysa na siedzeniach jest naprawde kozackie ogólnie zrozumiałem o co chodzi, twoje auto i jak Ci sie podoba takie to ok
Zaraz posypią sie gromy ...................................
nie było tak źle raczej
tomcio ale sam przyznaj czy ogladajac autko w stylu german (zwlaszcza e30 jest sliczne) nie masz czasem ochoty pozdejmowac te wszytskie kilogramy spojlerow?
pozdr
No to moze ja napisze co mysle bo juz mnie troche drazni takie wasze cackanie. Kolego to nie jest awangardzki tuning tylko AGRO - WIEŚ - SUPER MADAFAKA TUNING!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
POWINNI ZABRAC CI AUTO ZA COS TAKIEGO A CIEBIE WYSLAC NA LECZENIE.
Wiocha na calego. Z zewnatrz tony plkastiku, rury kanlizacyjne zamiast tlumikow, balerony Riegera i do tego kierunkowskazy od Lanosa. Po prostu Super!!
I szczeze ci powiem, ze nie napisalbym nic zanim nie zobaczylem srodka. Z tymi tygrysami na fotelach to przeszedles sam siebie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Przeciez juz nawet na wsiach nie chca tego do Polonezow montowac a ty zrobiles to Beemce.
Tygrysy na fotelach to jedyna rzecz ktora mi sie podoba z obicia siedzen nie biorac pod uwage skory. Styl germany mi sie podoba ale nie na moje drogi ktore sa w miescie bo teraz zderzakiem tylnim chacze po koleinach i nie mam zamiary zbierac miski kolo przystanku.Po trzecie auta seryjne sa jak by to powiedziec wedlug mnie oklepane jak bede chial takie autko jak kazdy ma to w koncu pod realem go nie znajde tylko bede czekal az wszyscy odjada. Aha co do tego monitorka to fakt moze przy popeilniczce lepiej wyglada ale co do patrzenia to masakra wole go przy szybie bo widze i co na monitorku i co na drodze. Pozdro
tomcio, moze wez zdejmij jedynie te tygryski a wygladem zewnetrznym mozesz sie bronic piszac ze w najnowszych niemieckich gazetkach w stylu BMW TUNING, BMW TRENDS tez takie ospoilerowania maja...
ogolnie tez mi sie nie podoba cale twoje autko ale jakos bede troche po twojej sytronie
No to moze ja napisze co mysle bo juz mnie troche drazni takie wasze cackanie. Kolego to nie jest awangardzki tuning tylko AGRO - WIEŚ - SUPER MADAFAKA TUNING!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
POWINNI ZABRAC CI AUTO ZA COS TAKIEGO A CIEBIE WYSLAC NA LECZENIE.
Jak dla mnie totalna porazka.
Marcin otrzymujesz ostrzezenie za obrazę użytkownika.O gustach się nie dyskutuje , kazdy robi auto pod siebie i co się komu podoba , mnie równiez jest nie po drodze ze stylingiem Tomcia ale wysyłanie go na leczenie jest juz grubą przesadą , podoba mu się to co ma ,więc to uszanujmy.Ja cenią go za odwagę ze zdobył się na odwagę i zaprezentował nam swoje auto.Dla mnie liczy się człowiek a nie jego samochód , poza tym Tomcio wydaje się byc bardzo kulturalnym fanem bmw , dlatego sądzę iż odsyłanie go na leczenie i nazywanie wiesniakiem jest nieelegackie i nie dopuszczalne i naganne.
yo!
Co do jazdy po Dąbrowie , Będzinie ,Czeladzi i innych kurortach zagłębiowych to mój german dawał rade i sie da tam jeździć zglebowanym BMW co do auta to tak jak wyzej koledzy napisali i dodatkowo problem ze sprzedazą ogromny
pozdro
Jak dla mnie dramat po całosci tygrysy to dla mnei cos najgorszego az mi sie to w głowie nei miesci i ta koszmarna okleina na desce, n inei mam do ciebei Tomcio, ale uwazam ze mozna inaczej szukac saomochdu na parkingu niz po spojlerach . . . .
Pozdrawiam
HEHE takie tygrysy miał mój dziadek w ładzie i też nie można było na to patrzeć więc kupilismy mu na urodziny "normalne" ale w beemce to juz troche inaczej wyglada bardziej na jakąs prowokacje lub jak pewna forma popartu.. (w stylu palmy na na rondzie w Wawie) na pewno kontrowersyjne więc nie takie złe!
pozdrawiam.