yo!!
tylko bez paniki nie masz ziomów??wpierdolic gosciowi i wszystkim pośrednikom lac po mordzie nic nie mówic o nic nie pytac działa na 100% sprawdzone i żadnych lasów bo sobie kłopotów narobisz
pozdro
fozgen [Usunięty]
Wysłany: 2004-09-11, 22:29
problem grzesia ja rozwiaze .... wpadne do lublina .... na piwko z kolegami a ty mi pokaz tego gnoja ... teraz w schowku mam 9mm wątpie zeby miał ciekawszy argument od saperki i 9 .... poza tym bardzo nie lubie jak ktos psuje mi fason mojej bmw ... ani moich przyjaciól
jestem tam obcy i nic mi nie mogą zrobić a gówniarz nauczy sie myslec zanim coś pochopnie zrobi
Wiesz co tak jak umnie w pracy z malowaniem pociagów Metra.Było tak ze w bialy dzien weszli kolesie w tak zwane tory odstawcze za stacja pomalowani caly jeden wagon (dokladnie walnenli graffiti VODKA BOLS),było to godzina 11 w dzien tysoace osób kamery i nikt nie widział jak wchodzili no cóz zonk.Potem zaczelismy sie czaic na tych dupków i mieismy plana - złapanego zaprowadzamy nie na policje nie do słuzb ochrony metra tylko do wielkiej i głebokiej przepompowni w której pływaja sobie gówienka.Przywiazac go do belki i sru mu zrobic bunge jump.No ale niestety tak wzmocnili ochrone ze sie uspokoiło.
Każde cos zauwazone przez naszych pracowników nie ma zgłaszanego do słuzb ochorny sami rozwiazujemy problemy :):):)
A co do kolesia od radia - robisz spokanie kilku kumpli dajesz ze dwie flaszeczki a koledzy ucza tamtego dupka ze sie nie kradnie,obcinajac mu kilka paluszków oraz łamiac mu rece.Wierz mi ze by sie oduczył gnojek.
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Anonymous Gość
Wysłany: 2004-09-14, 19:28
ja ostatnio wracam z moim funflem sruba tdesem po bibie nad ranem malo trzezwy a tu pod klatka w mojej bylej basce siedzi malolat i rwie radio truskawka zamaszystym krokiem chwiejnym wyskoczylem z piataka i na dzien dobry sprzedalem kasztanowi trepa w klate ale mial zadyszke a potem zaczolem sie pruc do niego sruba mu palucha zlamal i wyjebal z tdesa przy 20 na godz hyhy mysle ze poprzecie kolege malolat ma szacunek i sie klania w pas
artvi [Usunięty]
Wysłany: 2004-09-14, 21:03
Gruzin innaczej im nie przetłumaczysz .... popieram twoja taktyke w 100 % ... ja to tez spokojnie nie moge spac jak zostawiam za blokiem autko ... z miech temu dla kumpla e30 w nocy ukradli .... (o dziwo mojej nie ruszyli - Dziekuje Boze ). Ale wspulczuje klientowi ... niewiem sam co bym zrobil gdybym wyszedl do samochodu a go NIE MA
Kurde jak tak czytam posty niektorych osob to sadze ze ladna opinie klubowi robicie. Polska niestety pelna jest zlodzieji wiec trzeba sie zabezpieczac a nie po fakcie takie glupoty pisac. Pomyslcie troche i jak macie takie ambitne plany co do zlodziejaszkow to na privie sobie wymieniajcie pomysly a nie na forum!
_________________ life's battles don't always goes to the stronger of faster man, but soon or late the man who wins is the man who thinks he can
yo!!!
To może zbierzemy 100tys podpisów i skierujemy projekt ustawy do głupiego Sejmu??Bezsensu jestem za rozwiązaniem problemu ala Putin bezsensu narzekac na nasz wymiar sprawiedlisowsci lub kary albo policje bo to cieniasy Putin rządzi
pozdro
Anonymous Gość
Wysłany: 2004-09-15, 17:35
ta jest trep w klate i lamanie paluchow hyhy dobrze mi z tym a moje nastepne BMW e32 albo e34 beda z daleka omijac dobra taktyka
mira_croft [Usunięty]
Wysłany: 2004-09-17, 11:53
kochane misiakiiiiiiiiii!!!!!!!!!.....temat jest ok i jasna sprawa ,ze możecie sie czuć b dobici kradzieżami z waszych aut radyjek i innych rzeczy albo ich demolką...ale......nie możecie wypisyswac, jak lepiej zapier.....ć skur.....a ,policje olewać,bo oni są "bleeee"..itd.....no postwacie się na miejscu osób ,które czytają to...zalatuje normalnie...GANGSTERKĄ....Pepisek ma racje...na prv. takie tesksty... każdy z nas wie ,jak sie to załatwia ,ale zachowajcie to dla siebie..ok i dla waszych dzieci ..niech to bedzie kulturalna i na poziomie konwersacjaaaaaaa....łoki????a wszyscy bedą zadowoleni.....
Miruś