BEEMKA - KLUB Strona Główna BEEMKA - KLUB

HomeHome  PortalPortal  KontaktKontakt  RegulaminRegulamin  Mapa GoogleMapa Google  AssistanceAssistance
KlubowiczeKlubowicze  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
już nie będzie tak pięknie grało :(
Autor Wiadomość
korzuch 

Wysłany: 2004-09-11, 09:39   

yo!!
tylko bez paniki nie masz ziomów??wpierdolic gosciowi i wszystkim pośrednikom lac po mordzie nic nie mówic o nic nie pytac działa na 100% sprawdzone i żadnych lasów bo sobie kłopotów narobisz
pozdro

fozgen
[Usunięty]

Wysłany: 2004-09-11, 22:29   

problem grzesia ja rozwiaze .... wpadne do lublina .... na piwko z kolegami a ty mi pokaz tego gnoja ... teraz w schowku mam 9mm wątpie zeby miał ciekawszy argument od saperki i 9 .... poza tym bardzo nie lubie jak ktos psuje mi fason mojej bmw ... ani moich przyjaciól
jestem tam obcy i nic mi nie mogą zrobić a gówniarz nauczy sie myslec zanim coś pochopnie zrobi

BADYL 

Wysłany: 2004-09-12, 07:09   

Wiesz co tak jak umnie w pracy z malowaniem pociagów Metra.Było tak ze w bialy dzien weszli kolesie w tak zwane tory odstawcze za stacja pomalowani caly jeden wagon (dokladnie walnenli graffiti VODKA BOLS),było to godzina 11 w dzien tysoace osób kamery i nikt nie widział jak wchodzili no cóz zonk.Potem zaczelismy sie czaic na tych dupków i mieismy plana - złapanego zaprowadzamy nie na policje nie do słuzb ochrony metra tylko do wielkiej i głebokiej przepompowni w której pływaja sobie gówienka.Przywiazac go do belki i sru mu zrobic bunge jump.No ale niestety tak wzmocnili ochrone ze sie uspokoiło.

Każde cos zauwazone przez naszych pracowników nie ma zgłaszanego do słuzb ochorny sami rozwiazujemy problemy :) :):):)

A co do kolesia od radia - robisz spokanie kilku kumpli dajesz ze dwie flaszeczki a koledzy ucza tamtego dupka ze sie nie kradnie,obcinajac mu kilka paluszków oraz łamiac mu rece.Wierz mi ze by sie oduczył gnojek.

Anonymous
Gość
Wysłany: 2004-09-14, 19:28   

ja ostatnio wracam z moim funflem sruba tdesem po bibie nad ranem malo trzezwy a tu pod klatka w mojej bylej basce siedzi malolat i rwie radio truskawka zamaszystym krokiem chwiejnym wyskoczylem z piataka i na dzien dobry sprzedalem kasztanowi trepa w klate ale mial zadyszke a potem zaczolem sie pruc do niego sruba mu palucha zlamal i wyjebal z tdesa przy 20 na godz hyhy mysle ze poprzecie kolege malolat ma szacunek i sie klania w pas

artvi
[Usunięty]

Wysłany: 2004-09-14, 21:03   

Gruzin innaczej im nie przetłumaczysz .... popieram twoja taktyke w 100 % :D ... ja to tez spokojnie nie moge spac jak zostawiam za blokiem autko ... z miech temu dla kumpla e30 w nocy ukradli .... (o dziwo mojej nie ruszyli - Dziekuje Boze ). Ale wspulczuje klientowi ... niewiem sam co bym zrobil gdybym wyszedl do samochodu a go NIE MA

PepiS 

Wysłany: 2004-09-15, 10:39   

Kurde jak tak czytam posty niektorych osob to sadze ze ladna opinie klubowi robicie. Polska niestety pelna jest zlodzieji wiec trzeba sie zabezpieczac a nie po fakcie takie glupoty pisac. Pomyslcie troche i jak macie takie ambitne plany co do zlodziejaszkow to na privie sobie wymieniajcie pomysly a nie na forum!

korzuch 

Wysłany: 2004-09-15, 16:48   

yo!!!
To może zbierzemy 100tys podpisów i skierujemy projekt ustawy do głupiego Sejmu??Bezsensu jestem za rozwiązaniem problemu ala Putin bezsensu narzekac na nasz wymiar sprawiedlisowsci lub kary albo policje bo to cieniasy Putin rządzi :wink:
pozdro

Anonymous
Gość
Wysłany: 2004-09-15, 17:35   

ta jest trep w klate i lamanie paluchow hyhy dobrze mi z tym a moje nastepne BMW e32 albo e34 beda z daleka omijac dobra taktyka

mira_croft
[Usunięty]

Wysłany: 2004-09-17, 11:53   

kochane misiakiiiiiiiiii!!!!!!!!!.....temat jest ok i jasna sprawa ,ze możecie sie czuć b dobici kradzieżami z waszych aut radyjek i innych rzeczy albo ich demolką...ale......nie możecie wypisyswac, jak lepiej zapier.....ć skur.....a ,policje olewać,bo oni są "bleeee"..itd.....no postwacie się na miejscu osób ,które czytają to...zalatuje normalnie...GANGSTERKĄ....Pepisek ma racje...na prv. takie tesksty... :D każdy z nas wie ,jak sie to załatwia ,ale zachowajcie to dla siebie..ok i dla waszych dzieci :D ..niech to bedzie kulturalna i na poziomie konwersacjaaaaaaa....łoki????a wszyscy bedą zadowoleni.....
Miruś

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi