Narazie absolutnie nic, jak będe miał jakąś kase w zapasie to pomyśle, ale już nie będzie to auto do jazdy codziennej a rajdówka (choc pewnie street legal ) Mam jakiś plan ale jego realizacja rozpocznie sie nie prędzej jak pod koniec przyszłego roku, a życie zweryfikuje tę datę
...
zobaczymy jak długo wytrzymam
Jeździlęm już turbodizlem i fajnie ładuje i śwista turbinka i nawet tę rzędówkę słychac ... ale ogólnie lypa
Ostatnio zmieniony przez SmasherE30 2006-10-22, 10:59, w caoci zmieniany 1 raz
Poza tym w życiu nie przesiąde się na klekota jako auto prywatne ... bleh ... jestem audiofilem i benzyna w R6 musi byc bo BRZMI Idea
Jeździlęm już turbodizlem i fajnie ładuje i śwista turbinka i nawet tę rzędówkę słychac ... ale ogólnie lypa
Stary czytaj uważnie tematy to będziesz wiedzial o co chodzi NIE STAC MNIE i ktopka ... Przelicz sobie ile wachy mozna zatankowac za koszt swapu na M57
Poza tym w życiu nie przesiąde się na klekota jako auto prywatne ... bleh ... jestem audiofilem i benzyna w R6 musi byc bo BRZMI
Łukasz mi się po prostu nic nie chce ... ja musze doznac tego zastrzyku zwanego M20 w E30 bo inaczej jest szaro jak w DOSie. W tym aucie wszystko składa sie na przyjemnośc, sposób reakcji układu kierowniczego, szyber, zagłówek fotela, widocznośc, to jak gładko odczuwa sie przeciążenia jadąc po różnych serpentynkach, zjazdach, rozjazdach, łukach, wiaduktach, sposób reakcji na gaz i rozwijania mocy prez silnik i jego dźwięk (lubie m20b20 .. lubie ) ... każdy kilometr i każda chwila spędzona za kółkiem tego autka to jedno z piękniejszych doznań ... Tym bardziej że nie często w sumie miałem okazję nim jeździc
... ja musze doznac tego zastrzyku zwanego M20 w E30 bo inaczej jest szaro jak w DOSie. W tym aucie wszystko składa sie na przyjemnośc, sposób reakcji układu kierowniczego, szyber, zagłówek fotela, widocznośc, to jak gładko odczuwa sie przeciążenia jadąc po różnych serpentynkach, zjazdach, rozjazdach, łukach, wiaduktach, sposób reakcji na gaz i rozwijania mocy prez silnik i jego dźwięk (lubie m20b20 .. lubie ) ... każdy kilometr i każda chwila spędzona za kółkiem tego autka to jedno z piękniejszych doznań ...
skad ja to znam i dlatego dobijaja mnie teraz teksty znajomych ze sprzedalem auto zastepcze (jak nazywalem ten koreanski wynalazek ktorym musialem jezdzic)a chce kupic starego "złoma" ale i tak na wiosne znow pod domkiem zawita e30 z m20 pod maska
Wiesz ... kiedys sobie myslałem, że nie będe woził dupska na studia/do pracy, że skorzystam z ZTM i że generalnie jak będe miał auto to będzie beemka i będzie do zabawy, ale te autka bardzo zachęcają do ciągłęgo wożenia pupska bo siakoś tak uzalezniają
Tak czy inaczej jeśli będe kiedyś zmuszony do posiadania taniego wozidła to i tak będzie bmw i tak 6 garów ... mam nadzieje że wtrysk LPG stanieje, bo ta instalacja aż tak bardzo autu nie szkodzi
[ Dodano: Pon Lis 13, 2006 9:02 pm ]
Wszystkich informuje, że obniżyłęm troche cenę, a na dniach dojdzie świeza guma dolotu jeszcze. No i cena tak czy inaczej w dalszym ciągu jest do negocjacji, zaleznie od tego z kim będe mial do czynienia tyle zejdę z ceny. Auto tak czy inaczej musi zostac przeze mnie sprzedane a namawiam szczególnie że jest teraz e wzorowej kondycji której nie mam jak utrzymac ... Prawdopodobnie za tydzień lub dwa auto będzie już w Pułtusku pod daszkiem i umawianie sie na ogledziny będzie dośc skomplikowane dlatego namawiam na zakup tego autko ponieważ dostarcza wszystkich najlepszych wrazeń do których zobowizuje znaczek na masce.
Pozdro
[ Dodano: 2006-12-14, 23:43 ]
AUTKO .... SPRZEDANE ... niech Bogowie motoryzacji mają Je w opiece
[ Dodano: 2007-03-19, 00:10 ]
Nowy właściciel ... nowy temat ... zapraszam KLIK