fantastyczna próba, frekwencja nieprawdopodobna, można było odnieśc wrazenie że w miedzy czasie odbywa się zlot niebieskich subaru imprez
najlepsi specjaliści w Polsce zjawili się i pokazali piękną jazdę jak dla mnie poza zasięgiem wszystkich jest kierowca z Wadowic śmigajacy białym lancerem , doskonale zaprezentował sie kierowca fiata 126p który w klasie rwd doszedł do pietego miejsca pozostawiając w tyle sporo szybszych aut bmw,bardzo skutecznie jechało bmw e30 is z poj do 2l , naprawdę ogarnia auto
Trzeba wspomnieć że puchary były naprawde wyjątkowe, w każdej klasie inne Pancin dobrał nawet kolorystycznie do klasy rwd i to trzeba powiedzieć ze sie chwali
Szczęsliwie przejachałem trzecią próbę z oponą z której wystawały druty i przez to nie mogłem napędzac się szybciej i panowac nad autem, za mało czasu było na zmiane koła i do tego gdzieś "zapodziało sie" 10 śrób do kół więc nie było jak
Pierwsze miejsce dla Ostrego jak najbardziej zasłużone, najlepiej przygotowane bmw