Wiec własnie rozmawiałem z Keyserem i zoobowązał sie przywieść mi silnik m54b30 na wymiane za m54b25 (sam goły słupek) proponował też wymiane u niego, ale doszliśmy do wniosku ze zrobie to u siebie na miejscu. Także zobaczymy jak sie sprawa zakończy.
temat z linkiem , który dałem na SR został szybciutko zamknięty, to chyba o czymś świadczy.....
Tak jak mówisz. Tamto forum śmierdzi na kilometr
no ja tez wrzuciłem rano do jednego tematu linka i zapewne owko mi go usunoł jak go spotkam to mu obije faciate
a miszcz kajser to teraz niech spier... mial robote to mógł sie wykazac przez te 7 miesiecy a nie teraz jak widzi ze moze na tym stracic to prubuje ratowac sytuacje
widze ze przyjał taktyke jak wiekszosc firm na rynku budowlanym.zrobic na byle, jak wziasc kase a w razie jakis reklamacji poprawiac poprawiac i poprawiac az klient sie zlamie i odpusci.niestety znam juz kiku gosci którzy po przyjeciu takiej taktyki poszli z torbami i maja wielkie długi.kilku klientow po prostu nie zapłaciło za robote i material bo bylo zle wykonane
jednak Staszewski z VTG wiedzial co robi zwalniajac go od siebie z zakładu
_________________ Jak Ci powiedzą ze lejesz wode to powiedz ze temat jest jak rzeka
ogień. super autko z fajnym silnikiem w sumie. kolor tez dobry .
opanuj wszystkie problemy z tym samochodem i bedzie ok.
niestety znow okazuje sie ze taka firma jak KSR to nic innego jak druciarze. po tym co napisales i zobaczylem na fotkach to lapy mi opadly. biora gruby śrut a robia druta.
człowieku jakie plecki niech kajzer wpada do mnie do cały aks(chyba jest ponad 200 zapasnikow) go odpowiednio przywita no chyba ze woli ciezarowców to tez jest ekipa
pamietam jak kiedys zapasnicy wracali z zawodów to kazali kierowcy podjechac do takiego jednego lakiernika co to za długo trzymal auto kolegi pozniej koles opowiadal ze mafia do niego przyjechała i chcieli go okrasc i zabic
_________________ Jak Ci powiedzą ze lejesz wode to powiedz ze temat jest jak rzeka
nie no caly klub jest oparty tylko na zapasach tradycyjnych ale chłopaki chodza takze na inne sztuki walki same zapasy szybko sie nudza ...
mamy kilku miszczow a najciekawsze jest to ze ci co maja najlepsze wyniki w zapasach wygladaja całkiem nie pozornie . jak sie popatrzy na takiego to sie od razu mysli ale leszcz
człowieku jakie plecki niech kajzer wpada do mnie do cały aks(chyba jest ponad 200 zapasnikow) go odpowiednio przywita no chyba ze woli ciezarowców to tez jest ekipa
pamietam jak kiedys zapasnicy wracali z zawodów to kazali kierowcy podjechac do takiego jednego lakiernika co to za długo trzymal auto kolegi pozniej koles opowiadal ze mafia do niego przyjechała i chcieli go okrasc i zabic
Widzialem kieys ja na Culcie i kozacko sie prezenci szkoda tylko ze ci spartolili sprawe z silnikiem a jeszcze wieksza ze teraz beda (mam nadzieje ze sie myle) takie druty robic szwedom