Wysłany: 2008-10-30, 18:33
Ja miałem bimarco expert - mocowani jednak były dorabiane ( czyt. brak homo) - do dziur tam gdzie są imbusy były dołączone takie uszy i blacha chyba 3-4mm wygięta pod kątem 90deg - u dołu mocowane z tego co pamiętam na śruby na wylot.
Wsiadanie bez jakiś większych komplikacji, wysiadanie gorzej - zawsze trzymając się kierownicy, najgorzej jak jakiś ciasny parking to naprawde jest problem . . .
Jeździło sie całkiem przyjemnie.
_________________ Części do BMW E46 & E90 E91
tel.: 508 129 719
Koledzy dołączam sie do pytaćń poprzedników...ile takie obszycie foteli skórą kosztuje. Mam sportsitze ale niestety różna tapicerke na obu i nie wygląda to za fajnie, co prawda nie widać od razu ale już nawet nie o to chodzi, chciałbym zmodyfikować troche wnętrze i sportsitze w skórze wyglądają zacnie moim zdaniem. Ile może kosztować takie obszycie? Niektórzy pisali że robili takie zabiegi ale coś sie nie odzywają ::P
_________________ Marne są ludzkie nadzieje, wobec porządków świata.
Też się podepnę pod temat, czy da się bezproblemowo przerobić prawy fotel sportsitze na lewy. Chodzi o przełożenie regulacji bo mocowanie pasów zapewne nie stanowi problemu?