ciesze sie ze jestes zadowolony z silniczka (105 tys km) mysle, ze bedzie słuzyl dobrze i długo . co do auta zrobione gustwonie i ze smaczkiem. srednio mi lezy e36 ale Twoje jest przyciaga wzrok
PS. dzisiaj zawitał w mojej Buni zeszperowany most z ///M3 3,15 musze przyznać ze to jest to!!!
w piątek bede miał juz pełnego borda OBC Lucas_m3 mam nadzieje ze moge liczyć na twoją pomoc bądz na podesłanie jakiejś www z opisem instalacji tego urządzonka
PS. dzisiaj zawitał w mojej Buni zeszperowany most z ///M3 3,15 musze przyznać ze to jest to!!!
w piątek bede miał juz pełnego borda OBC Lucas_m3 mam nadzieje ze moge liczyć na twoją pomoc bądz na podesłanie jakiejś www z opisem instalacji tego urządzonka
Nie ma problemu blisko mieszkamy to mogę Ci to bez problemu zrobić
swietne autko!! Widuje cie czasami w piatki na ulicach lublina. Szperke brales od mojego kolegi Daniela. Fajnie jak bysmy byli w kontakcie i czasami spotkali sie ekipa na "bicie piany" ZAPRASZAMY DO KLUBU
PS
jakie masz lampy z przodu i jaki zarniki??
_________________ GERMAN OLD SCHOOL
www. felgen-man. pl
Ostatnio zmieniony przez kamil328 2008-02-16, 09:23, w całości zmieniany 1 raz
modów nie ma za wiele ale zawsze coś tam:) Zacznie od dolotu gdzie został założony kolektor ssący z silnika m50b25, kit K&N FIPK 57-1000(obudowa termiczna + stożek) jest takze założony dolot zimnego powietrze z tym ze na zime go wyciagnałem:) gdy zmieniałem silnik pozdro Puz, czepiłem się takze ze znajomym troche głowicy i troszeczke spolerowalismy i obrobilismy kanały dolotowe i wylotowe. Do tego została dołożona szpera 3:15, wydech własnej konstrukcji do tego doszły jakies tam pirdołki typu świece, short-shifter itp o czym wiecej sie rozpisywac nie bede;)
Następnie w planach mam wizyte w Unitroniku i założenie regulatora cisnienia paliwa;) zrobiłbym to wczesniej ale troche sie wykosztowałem na nowe tarcze hmulcowego zimmermanna
Co do spotu i bicie piany jak najchętniej do Lublina nie daleko;)a i z chęcią bym poznał nowych maniaków tejże marki
PS. miałem być tam nawet dzisaij na zlocie przednionapędówek, ale jako ze sprzedalem swoje stare zimówki, a nowe wyslalem do poszerzenia tak zsotawłem tylko na letnich aluskach i zostaje w domu
Ostatnio zmieniony przez AREOX_m52 2008-02-17, 10:32, w całości zmieniany 3 razy