Heheheh jest jakas strona o bluzgach niestety jej nie pamietam i właśnie wymysla takie teksty typu:
Cytat:
Zrobię ci z chińską porcelanę!! Paszoł w pizdu, niedopieszczony zardzewiałym prętem w pysk, walący konia ! Twoja stara ma tak rozjechaną dupe jak tory kolejowe, przesądny mamisynku spierdolony ogórem przez jednonogą peruwiańską dziwke!! Idź bij niemca po kasku jakiemuś sflaczałemu krowiemu plackowi!! Odcweluj się, ty pisiorowaty żulu z sybiru!
Ja właśnie również dostałem propozycje od tego nigerejczyka pisze że da mi 520 euro za sony ericssona k810i tym razem pod takim nickiem rafaelj12911 i sie zastanawiam co mu wysłać
Ja właśnie również dostałem propozycje od tego nigerejczyka pisze że da mi 520 euro za sony ericssona k810i tym razem pod takim nickiem rafaelj12911 i sie zastanawiam co mu wysłać
jakiegos ogórka albo ziemniaka:)
_________________ BMW e46 328i touring
Vw T-3 Caravelle C 1.6TD
Zrób tam "kupensa" , zapakuj w worek hermetyczny , pudełko i sruuuu do Nigerii Może sie nauczy
A jak mu samkować będzie - to jeszcze wzmocnisz Handel Zagraniczny
_________________ "...Zbyt pokręcony by żyć, zbyt rzadki by umrzeć...."
ja mialem jeszcze lepszy motyw pare lat temu, nie udało mi sie kupic roweru na aukcji w usa ale cena minimalna nie została osiagnieta wiec ztwierdziłem że napisze po aukcji do niego z propozycja kupna za 1900$.
Po dniu przyszedł mail niby z serwisu aukcyjnego i niby od tego uzytkownika...wszystko spoko fajnie mówi że może sprzedac bez problemu za tyle i żebym wysłał kase przez western union, po czym podał mu numer przelewu i hasło (w tym momencie przy odbiorze nie musimy pokazywac żadnych dokumentów więc dane podał prawdziwego sprzedawcy a i tak mógł sobie odebrac kase).
wszystko było fajnie i talala, własnie mialem iśc do banku wpłacać pieniądze kiedy zaintrygowała mnie jedna rzecz...gość wysyłał zawsze maile w porach 9-10 godzina naszego czasu....co wydaje sie byc mało prawdopodobne jak na mieszkańca usaw koncu maja tam wtedy 3 nad ranem. kiedy więc pojawiły sieę wątpliwośc zaczołem prosic o wystawienie ponownej auckji, jakies potwierdzenie jego tożsamości itp....i wtedy zaczeły sie po prostu nieziemnskie tłumaczenia i sprawa była jasna...
mój fart polegał na tym że nie zapisałem sobie danych i przed wyjściem do banku otwarłem jeszcze raz maila od niego i zwróciłem uwagę na godzinę...a stracenie 7000zł było o krok
TAKŻE UWAŻAJCIE I PODCHODŹCIE ZAWSZE Z ROZWAGĄ DO TEGO TYPU TRANSAKCJI!