dawno mnie tu nie było ale widzę że nic się nie zmienia ciągle dużo napinki, projekt ciekawy bardzo mi sie podoba fajnie że silnik jest cofnięty, życzę powodzenia myślę że bedzie to ciekawe auto
a mi sie nie podoba,nie bedzie to jezdzic i m3 e46 by dalo temu wycisk! Nalezy sie jedynie szacunek za prace w to wlozona!
Auto jest do driftu i racze ze w drifcie M3 dostalo by zadymione przez to monstrum
High-Tech napisał/a:
Kolejne V8 w e36
V12 byś jakieś wrzucił albo przynajmniej V10
pozdro
Ale po co V12, jak te same osiagi a nawet lepsze mozna uzyskac z V8
V10 to juz inna bajka, mysle, ze w tym wyapdku chodzi juz o fundusze, zreszta domniemywam (i pewnie mam racje ), ze to auto jest pod konkretny cel czyli drifting, a nie, ze wsadze V12 czy V10 i bede mial jedyne auto w polsce a inna sprawa, ze w ogole nei ywkorzystam tej mocy, tylko chodzi o moc ktora bedzie juz wystarzcajac a w drifcie wiecej raczej nie ma sensu
Pomógł: 3 razy Dołączył: 19 Mar 2007 Skąd: Borken DE / Warszawa
Wysłany: 2010-03-05, 15:45
kurcze!! ale to bajeczna trakcje bedzie mialo z takim klocem w kabinie!!
na 1/4mili dobry czas zlapie!!
drazek zmiany biegow bedzie chyba centralnie nad skrzynia.
A jak wydech z lewej glowicy bedzie grzal w prawa noge kierowcy hehehe.
Przespustnice bedzie sie obslugiwac reka czy noga??
Moze silnik jest po to cofniety zeby zmiescic ogromny kompressor i ooooooogromny intercooler
Nigdy bym nie pomyslal ze na tym forum zobacze takie dziwactwo, zdecydowanie popieram takie nietuzinkowe sprzety, najlepsze zdzwiko bedzie mial kazdy po otworzeniu maski
[ Dodano: 2010-03-05, 16:01 ]
to sie nazywa "moc w zasięgu ręki"
podejrzewam ze w kabinie bedzie glosno
Ostatnio zmieniony przez Pablo325i 2010-03-05, 15:51, w całości zmieniany 1 raz
V10 to juz inna bajka, mysle, ze w tym wyapdku chodzi juz o fundusze, zreszta domniemywam (i pewnie mam racje ), ze to auto jest pod konkretny cel czyli drifting, a nie, ze wsadze V12 czy V10 i bede mial jedyne auto w polsce a inna sprawa, ze w ogole nei ywkorzystam tej mocy, tylko chodzi o moc ktora bedzie juz wystarzcajac a w drifcie wiecej raczej nie ma sensu
Enzo - to nie chodziło o v12 w e46, to był przytyk do PUZ'a, żeby się w końcu zajął moją e34 Nie wyczaiłeś ironii...
Enzo - to nie chodziło o v12 w e46, to był przytyk do PUZ'a, żeby się w końcu zajął moją e34 Nie wyczaiłeś ironii...
Wysłany: 2010-04-20, 17:59
Puz robicie tam naprawdę konkretne auta. Dawno tu nie zaglądałem o części projektów słyszałem od Ciebie ale i tak jestem w szoku. Chciał bym kiedyś pojeździć jednym z takich potworków.
Piękna sprawa.