BEEMKA - KLUB Strona Główna BEEMKA - KLUB

HomeHome  PortalPortal  KontaktKontakt  RegulaminRegulamin  Mapa GoogleMapa Google  AssistanceAssistance
KlubowiczeKlubowicze  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
ssanie w e30
Autor Wiadomość
szwangru2 

Wysłany: 2011-02-01, 16:22   

Piszesz o elemencie nr .7 http://www.realoem.com/bm...109&hg=12&fg=05 napisałem Ci że odpowiada za wyprzedzenie zapłonu .Dobrze by było gdybyś miał to urządzenie sprawne ,co do problemu przestawiającego się zapłonu podjedż do kogoś kto ma wiedzę jak go ustawic. Aparat trzeba wyjąc sprawdzic czy oś na której osadzony jest palec obraca się bez zacięc ale i bez nadmiernego luzu ,a następnie złożyc i ustawic zapłon. Coś dziwnego się z aparatem dzieje skoro potrafi się sam przestawic.

cid85 
Poszukaj zanim napiszesz !!!

Wysłany: 2011-02-01, 19:10   

tak wiem masz racje i dokladnie o ten element mi chodzi musze poszukac kogos kto sie na tym zna no ale jest z tym problem bo u mnie w miescie to mechanikow specow to niema :( a chcialem sie dowiedziec czy nie uszkodzilem tego jak grzalem to palnikiem bo ten bolczyk z podcisnienia to mi normalnie wyrwalo niewiedziec czemu.co z tym wtryskiwaczem mozesz pokierowac co dalej?

Odpowiedz do tematu