Jak pamiętam zdjęcia z 16.05.2017 to tez klapki nie było, myślałem że ten model tak ma
Dobrze pamiętasz Ale zapewne pamiętasz też że, wtedy malował się tylny zderzak.... a teraz maluje się inna część..... Generalnie, odkąd ją mam to faktycznie więcej tej klapki niema, niż jest
Tymon, Dzięki Pomimo sporych wątpliwości (myślałem że jednak będzie za szaro) kolor felg nawet mi przypasował... Felgi wyglądały obłędnie do słońca
Cypisek napisał/a:
ale te felgi są zajebiste.
....A jak chciałem Ci sprzedać, to mówiłeś że brzydkie i pasują jak świni siodło..... A tak serio to były fajne, ale chyba będą lepsze.....
Tak więc powracając do tematu:
Pewnego ranka "beemeczka zachciała mieć" wymienionych kilka części
Główny winowajca...
...i pośrednicy
(Rolki zostały też zmienione ale na zdjęcia się nie załapały)
.....mówią żę $$$ leży na ziemi.... chyba się nie mylą...
koło pasowe CORTECO
Po założeniu nowych części + nowych rolek, zaczęło zrzucać pasek osprzętu...
winny okazał się być napinacz. Rada była jedna
Napinacz zamawiałem w sobote 28 a MUSIAŁEM go mieć na poniedziałek, wz z tym postanowiłem zamówić kilka (żeby mieć pewność że chociaż jeden przyjdzie) a tym samym porównać je ze sobą. Zamówiłem 3 napinacze Ruville, Gates i Febi. Przyszły 3. W każdym opakowaniu był napinacz firmy INA (łącznie z rolką).
Pomocnik musiał obadać czy tacie się koło nie odkręca...
...Syn siłą rzeczy nabywa zainteresowań po tatusiu..
...No i niechlubny "back to the past....."
Nie lubie tego koła
Ostatnio zmieniony przez Adam86 2018-05-08, 22:51, w całości zmieniany 3 razy
Cypisek, Nie udawaj.... Od dawna wiesz jakie koło chodziło mi po głowie....
....Ten sezon przejeździmy na styling 94
[ Dodano: 2018-06-18, 20:13 ]
Mały upgrade:
Było tak...
Jest tak:
Przy okazji rozbierania frontu, na czyszczenie załapał się intercooler. Nie był bardzo brudny, ale profilaktyka nie zaszkodzi
[ Dodano: 2018-10-25, 22:29 ]
Beemka przyjemnie śmiga. Ostatnio został wyczyszczony EGR + oodma, no i powoli przymierzam się do zmiany oleju w automacie. Niby nic się nie dzieje, ale profilaktyka musi być zachowana...
Parę zdjęć po myciu.
No i ostatnio jest mi dane sporo jeździć BMW F85
ktoś kto chce wykorzystać potencjał tego potworka w 100% a ma słabe serce lub problem z przeciążeniami, musi się zastanowić nad konsekwencjami.....
Ostatnio zmieniony przez Adam86 2018-10-25, 21:47, w całości zmieniany 1 raz
...Mam Cię na oku z tymi lampami. Człowieku, z tymi lampami jest jak z papierem toaletowym za PRLu Mega deficytowy towar. Te lampy w używce praktycznie nie występują, a jak juz są dostępne oryginały (nowe bądz używane) to cena i tak jest zaporowa.