JINOS co Ci bede duzo pisał wiesz jak me auto wygląda przecież???!!! więc do roboty!!!
A co Cie tak zainspirowało w moim aucie??? Pzdr.
W razie jakichkolwiek pytań dawaj śmiało chętnie podpowiem, nie ma problemu?!
_________________ Germany Style - tuning BMW czyli ciemno, nisko, szeroko, wystająco, zaskakująco i ze smaczkiem!!!
Z tymi Brockami to straszna zamota, w ogole nie mam rozeznania jesli chodzi o te cale ET, nie wiem nic jesli chodzi o zawieszenie, jak nisko moge miec, zeby to nie ocieralo itp. Jak czytam tu o problemach z tym zwiazanych to mi sie odechciewa. Poza tym u mnie w miescie raczej nie ma ludzi, ktorych moglbym prosic o pomoc w tym temacie...
_________________ E30 316i '89 Diamandschwarz Metallic <-- Była
Audi Coupe 2.3NG '92 <-- Jest
a jakie mają być 16 cali to z ET 15 9x16 wejdzie na tył bez problemu i na to opona 215/40, na przód też tylko że zawiecha musi być twarda bo inaczej bedzie obcierać......
_________________ Marcin
Klubowicz
GG 6271263
------------------------------------------------------
nawet Papież jeździ BMW > Bóg powiedział ludziom co dobre :)
Z tym, że ja miałem poszerzane nadkola tzn sam ten rancik został wyciągnięty zaw. 60/40 i na tył dystanse po 20 mm na strone i po dwie gumki w spręzyny i tak była zawiecha twarda ale to musi być przetestowane z 5 ludzmi, 2 psami, 60 piw i troszke bagażu prędkość prawie 200 km/h i nic nie ocierało
Zadwaj nazstępne pytania po to jest forum żeby sobie pomagać?!
_________________ Germany Style - tuning BMW czyli ciemno, nisko, szeroko, wystająco, zaskakująco i ze smaczkiem!!!