kupiłem na allegro za 1200 + przesyłka z ładnymi oponami (ok 6mm bierznika) i niestety tylko z trzema dekielkami ale jeszcze ich nie założyłem.
Dziś jeszcze wyczyściłem pastą wypolerowane ranty (nie są pokryte klarem) i wyglądają super, świecą się jak psu ....
Wysłany: 2005-08-26, 18:44
Grzesiu pięknego masz tego 4 drzwiowca, naprawde nic dodac nic ując oprócz tego, ze mogły by tam siedziec szersze fele wtedy by był kozak niczego sobie!!! Chyle czoła za tylne IN PRO.
_________________ Germany Style - tuning BMW czyli ciemno, nisko, szeroko, wystająco, zaskakująco i ze smaczkiem!!!
a dziękuję . Udało mi się kupić MK Motorsporty na allegro i wcale nie żałuję, nareszcie fajne, z polerką a nadodatek proste i mam już dekielki , a co do szerszych to trzeba by najpierw poszerzyć nadkola, lub podnieść zawieche bo narazie to i na tych delikatnie opony z tyłu obcierają jak jeżdżę z maksymalnie opuszczonym zawieszeniem , zresztą MK nie miało w ofercie już innych felg do e30 tylko MK1 7,5" x 16"
PS. to nie są lampy In-PRO tylko Mhw