Witam wszystkich użytkowników Bawarek.
Mam na imię Arek i od pewnego jestem posiadaczem Buni E30 325 2.7 ETA
Jak na razie jestem zadowolony z wozidełka, i mam nadzieję, że długo będziemy razem
Bunia nie stroi mi fochów, więc traktuję ją jak na damę przystało, nawet udało jej się już raz zawieść Młodą Parę do Ołtarza.
Jak łapnę aparat w to zrobię Buni zdjęcia, może mi na to pozwoli
Pozdrawiam wszystkich
Witam wszystkich mam na imię Kamil jestem z Lublina byłem wcześniej zarejestrowany na tym forum jako kamil202 byłem posiadaczem E36 compact teraz szukam E36 cupe
Kilka lat temu posiadałem e36 Coupe w kolorze Calypsorot metallic.Sprzedała się iw sumie do dzisiaj nie wiem po co to zorbiłem:)
Na co dzien poruszam sie dieslekim 1.6 hdi w dzień a w nocy Fiat Coupe 20VT.
Jako że Fiat bedzie w sobotę sprzedany rozglądam się za e30 z obojetnym silnikim aby był zdrowy blacharsko:)))no i oczywiście 2d chodź od biedy może być 4d:)
Pozdrawiam z Wawy:)
Ostatnio zmieniony przez jankes6 2011-04-14, 12:08, w całości zmieniany 1 raz
Witam wszystkich. Forum czytam od juz od dluzszego czasu. Z marka BMW zwsiazany jestem od kilku lat i musze powiedziec ze to napewno sie nie zmieni... BMW to pasja! . Dysponuje e30 coupe m50b25 drift projekt, e30 touring m40b18, e39 m52b28.
Witam jestem Mateusz, pochodze z Zielonej Góry i od małego interesuje się motoryzacją
Jestem posiadaczem BMW E30 320i i zaraz przedstawie ją na forum.
Pozdrawiam
Witam wszystkich uzytkownikow tej strony i posiadaczy auta marki BMW.Mam na imie KArol i od niedawna posiadam piekne autko BMW e30 Cabrio wzorowane na German Style.Wczesniej mialem Opla omege C z silnikiem BMW to byl przedsmak tego co przedstawie na stronie pozdrowionka dla Was...<zimne piwko>
Witam wszystkich
Mam na imie Karol , 20 lat z okolic Bydgoszczy . Jest to moje pierwsze BMW . Zaczalem od E36 bo mialem taka mozliwosc wiec teraz tylko modernizacje auta beda przeprowadzane ... szkoda ze juz zdazylem puknac miesiac temu w kogos cos mam pecha przy cofaniu xD
Witam. Na imię mam Marcin, aktualnie jeżdżę e39 523iA z 1998r., to moje trzecie BMW. Jako pierwsze było e21 316i z 1977r., kolejne było e34 520i z 1992r. i teraz jest e39. Uważam się za miłośnika marki, każdy egzemplarz jest był zachowany w oryginale, bez tuningu. Jak to mówią: co kto lubi.
Ostatnio zmieniony przez kielon 2011-11-07, 21:06, w całości zmieniany 1 raz
Witam wszystkich, mam na imię Grzesiek i śmigam e36 325i jestem z Głogowa woj dolnośląskie. moja pasja to BMW zajmuje sie także robieniem interfejsów diagnostycznych ADS do naszych BMW