moze tak to odbieracie, naprawde podobalo mi sie to jak to auto chodzi, jak jezdzi i wogóle - nie wnikam w sprawy mechaniczne
chodzi mi jedynie o wykonczenie estetyczne, lecz rozumiem ze są ludzie którym tak to nie przeszkadza jak mi - znasz mnie i wiesz jaki pedant jesli o auta chodzi jestem
ogólnie - spodobała mi sie ta E36.
Ostatnio zmieniony przez KwitoE30 2009-07-12, 21:25, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2009-07-13, 08:53
KwitoE30, te auto ma :cenzura: przede wszystkim a nie ładnie wyglądać przy takim stylu jazdy prędzej czy późnej i tak coś się z malowaniem dzieje , a ważne jest żeby mechanicznie było 100% sprawne.
To auto jest zrobione do jazdy i frajdy , a nie dla wyglądu , powinieneś wziąć to pod uwagę
KwitoE30, te auto ma przede wszystkim a nie ładnie wyglądać przy takim stylu jazdy prędzej czy późnej i tak coś się z malowaniem dzieje , a ważne jest żeby mechanicznie było 100% sprawne.
To auto jest zrobione do jazdy i frajdy , a nie dla wyglądu , powinieneś wziąć to pod uwagę
Dokladnie, ja nawet na to uwagi nie zwrocilem.
Zreszta w okolicy tylnich nadkoli juz sa peirwsze ryski
tak ogladam temat od poczatku ... ciekawe projekty v8 e30 4.4 konkret
ale w e36 z takim maglem to ja bym nie jezdzil wystarczy jakas lepsza chopka auto skoczy dobije spodem do drogi odbije go a zawias sztywny wiec kolo sie oderwie od drogi nie bede mowil co sie dalej stanie ...
I nikt mi nie powie ze tak nie bedzie, kiedys u nas mocno zglebiona bmka wlasnie w taki sposob skonczyla zywot ...
jesli uzywac tego e36 tylko na tor to luz ale po ulicy to raczej bym sie mocno zastanawial no ale to wasze auto wasz projekt itd