auto zmienilo wlasciciela dodam, ze nie zmienilo adresu zamieszkania, bo kupilem je od mlodszego brata, który odwalił przy aucie kawał dobrej roboty, za co serdecznie mu dziękuję, tak samo jak za to, że mi ją sprzedał
projekt mojego brata jest praktycznie skończony, bo autem jezdzę od dwoch dni i nic specjalnego mu nie brakuje, daje niesamowitego banana na twarzy.
Kilka slow na temat obecnego specu: m30b35, brak zbędnego wnętrza, dwa kubelki, felgi 14', szpera 100%, spiek, docisk by Radzik, hydro-lapa, gwint bilstein, wydech jakis 2x45 chyba z 1 tlumikiem seryjnym od 535 lub 525 nie pamietam
zabralem bratu to auto, gdyz sa mu potzrebne pewne prace, za ktore jemu nie udalo się zabrac od kilku miesięcy. trafilo w dobre ręce, postaram sie nie zawieść
Kilka slow na temat obecnego specu: m30b35, brak zbędnego wnętrza, dwa kubelki, felgi 14', szpera 100%, spiek, docisk by Radzik, hydro-lapa, gwint bilstein, wydech jakis 2x45 chyba z 1 tlumikiem seryjnym od 535 lub 525 nie pamietam
czyli typowa zabawka do upalania.. jednak myślałem że to będzie jeden z tych egzemplarzy gdzie ludzie na jej widok będa sie zakochiwać.. Szkoda