Pomógł: 11 razy Dołączył: 19 Mar 2004 Skąd: Warszawa Skorosze
Wysłany: 2014-03-29, 18:38
Panowie chciałbym wam podziękować za wszelkie wskazówki. Od jakiegoś czasu jestem szczęśliwym posiadaczem E36 320i '97 touring. Dynamikę motoru znam z e30 m20b20 ale tutaj w M52b20 vanos daje radę sprawnie się rozpędzić nie przekraczając 3 tys obr, za to po przekroczeniu 3700 obr niczego nie mógłbym pragnąć więcej do codziennej eksploatacji.
W cyklu miejskim (70% poza godzinami szczytu) auto pali ok 10,1/100 także jestem zadowolony, niebawem umawiam się na gazowanie u Toudiego pod Pułtuskiem.
Pozdrawiam.
Ostatnio zmieniony przez SmasherE30 2014-03-29, 18:40, w całości zmieniany 2 razy
Pomógł: 11 razy Dołączył: 19 Mar 2004 Skąd: Warszawa Skorosze
Wysłany: 2014-05-14, 20:02
Noker tak. Mieszcze sie na sporcie i jest ok. Denerwuje mnie troche brak regulacji kolumny. Kiera przydalaby sie blizej. Ponadto jest bliska odleglosc ramion przelacznikow od kola kierownicy. Powalcze z tym.
Lukaszu szukalem dlugo i nie bylo godnego 328 z pewna historia i w odpowiedniej cenie. Mialem na oku dwa ale jakies skladaki. Jak sie dobrze ulozy to sobiezaprzegne wiekszy piec alenie narzekam.