Pogoda o dziwo dopisała mimio deszczowego poranka.
Tym razem BTD okazało się mocno usterkowe jesli chodzi o Nasze sprzęty, tak jak Wujek stwierdził chyba przestajemy o nie dbać, a to bardzo nie dobrze
Wkrótce wkleję wyniki.
Jeśli ma ktoś jakieś foty to śmiało wklejać
Dzięki za super atmosfere jak zawsze na imprezie!!
Gratuluję zwycięzcom!!
I do zobaczenia prawdopodobnie w maju
PZDR!!
LUKAS
_________________ Nie prosta, lecz zakręt jest wyzwaniem ...
Po raz kolejny świetnie było zobaczyć i porozmawiać ze stałymi bywalcami. Wyjątkowo dużo wozów uległo awarii co przełożyło się na końcową ilość uczestników i być może wyniki. Brawa dla organizatorów za nie słabnący zapał do tworzenia kolejnych BMW Track Day'ów oraz zwycięzców za wygraną. Do zobaczenia w przyszłym roku!
_________________ 100% zgodności z VIN - dla mnie to duma, dla większości nieosiągalne
Dzięki za jak zwykle fajną zabawę. Niestety moja Beta odmówiła współpracy. Awaria chłodzenia. Szkoda bo wyniki były całkiem całkiem. Ale co pojeździłem to moje. Już z niecierpliwością czekam na następne BTD.
Kto nie był niech żałuje, można to napisać po każdym BTD
Mimo fatalnych prognoz pogody, mimo deszczu po drodze, event okazał się mega udany - udało się pojeździć po mokrym, wilgotnym i suchym torze, więc nie było łatwo !
Fajnie, że próby czasowe udało się rozegrać "na sucho", na koniec złapaliśmy nawet trochę słońca, jak na drugą połowę września to duży sukces.
Co do problemów z chłodzeniem... Przykro było patrzeć na tyle sikających płynem beemek, pechowo panowie