Wcześniej na listę wpisywałem siebie i kolegę Huberta (e46 m54b30). Niestety jego auto odmówiło posłuszeństwa, więc w zastępstwie pojedzie Marcin z e30 m54b30. Mam nadzieję, że zmiana nie stanowi problemu
Mauser właśnie zrezygnował na którego miejsce wskoczył Marcinek_89.
Ale z uwagi na zbliżający się termin imprezy i brak czasu na oczekiwanie na kolejny wpłaty od strony rezerwy, od teraz do BTD dostanie się 8 osób które pierwsze zrobią przelew.
Dwa warunki!!!
1) Zawodnik musi znajdować się na liście rezerwowej,
2) jeden zawodnik może zrobić jeden przelew, robimy tak aby uniknąć sytuacji, że jeden zrobi przelew za ośmiu odbierając możliwość dostania się do BTD innym zawodnikom. Jeśli ktoś zrobi przelew za więcej niż jedną osobę, to liczy się pierwsza wpisana w tytule przelewu.
Zawodnikom którzy nie nie zdążą w pierwszej 8semce, przelewy zostaną odesłane z powrotem.
_________________ Nie prosta, lecz zakręt jest wyzwaniem ...
Niestety z przyczyn losowych prawdopodobnie nie będę mógł się pojawić na BTD. Dlatego jeśli ktoś jest zainteresowany, odstąpię swoje miejsce.
Info na PW.
Niestety z przyczyn losowych prawdopodobnie nie będę mógł się pojawić na BTD. Dlatego jeśli ktoś jest zainteresowany, odstąpię swoje miejsce.
Info na PW.
Hej. Miejsce wezmę ja, albo mój kolega Paweł Gonciarz. Także je rezerwujemy na 100 procent. Będziemy się kontaktować na priva lub sms
Info na PW.
Jesli odstepujesz swoje miejsce musze od Ciebie na PW wiedziec komu.
Rozzliczacie sie miedzy soba poniewaz juz oplaciles.
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Uwaga ludziska piszę w imieniu QUKI`ego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Niestety on nie pojedzie w związku z czym mamy do odstąpienia jedno wolne miejsce. Jeśli ktoś zainteresowany proszę najlepiej o tel. do mnie 507149464 lub do Lukasa
Sorki za obsuwę z listą startową ale ostatnio jest masakra ze znalezieniem wolnego czasu na podrapanie się po głowie a co dopiero ogarnięcie listy.
W tej chwili lista jest juz zrobiona na gotowa z uwzględnieniem wszystkich zmian zamian itp itd zawodnikow ktorzy zapisali sie oplacili ale nie pojada bo jednak nie mogą.
Jedynie jeszcze nie jest do konca rozstrzygnieta sprawa Qukiego ale to w ciagu 1-2 godzin zakonczę.
Tak wiec prosze zerknac na liste w razie pytan tel 606-745-873.
Co do grila to zregoly kazdy cos swojego ma ale tez czesto bywa Pan Szaszłyk. Nie wiem czy w tym roku bedzie jeszcze nie mam takiej informacji.
BTD z odcinkiem leśnym stał się moim zdaniem prawdziwie wyścigowym Eventem
Gratuluje zwycięzcom!!
Pierwszy raz zdarzyło się żeby dwóch zawodników miało czas egzekwo 2 miejsce w klasie 2.
Dlatego też trzeba było podliczyć wszystkie 6 przejazdów żeby wyłonić 2 i 3 miejsce wśród tych kierowców.
Poniżej wyniki:
Pozdrawiam i do zobaczenia na drugiej edycji