Do zobaczenia jutro!
Napiszcie jeszcze w wolnej chwili albo dajcie znać (lub wklejcie nowe) czy poniższe mapki przejazdów S1 i S2 są aktualne na jutro: http://img401.imageshack.us/img401/8245/prby.jpg
Ostatnio zmieniony przez Rossi_PL 2014-04-30, 14:31, w całości zmieniany 1 raz
Dzięki wszystkim za super jak zawsze atmosfere, niezwykłą rywalizację, oraz gratuluję wyników zwycięzcom każdej z klas
Dzięki Pancin za jak zwykle super organizacje imprezy
Pogoda Nam dopisała, czego można byłoby chcieć więcej ...
Dzieki wielkie
Wkrótce wkleję wyniki.
_________________ Nie prosta, lecz zakręt jest wyzwaniem ...
Było mega, szkoda, że taka mała publika ale co tam.
Dzięki Lukas za przejeżdzawkę
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Robił kilka podejśc aż w końcu dało radę Dotknięcie było baaardzo delikatne, wisiałem wtedy biodrami na bandzie czekając na to ujęcie i czułem jak ona zmienia swoje położenie, ku mojej uciesze nic wielkiego się nie stało
Ja też dziękuje za imprezkę. Pomimo drobnych problemów z chłodzeniem silnika moja 325i dotrwała do końca i to z całkiem niezłym wynikiem. Na przedniej osi miałem Pirelli PZero corsa 205/50/17 ( prawie nowe ). Rewelacyjnie kleiły.
PS. Pytanko do organizatorów - Co z filmem bo nie widziałem tam kamer. Odwiedzałem pobocza i nic tam nie było poza oponami.
Nie można wyświetlić żądanej strony. Może ona być chwilowo niedostępna, wybrany link może nie działać lub możesz nie mieć uprawnień do wyświetlania tej strony.