Witam, wiem, że to nie ta pora troche na takie felgi ale kupilem komplet Borbet 16 na 9 cali. To dość popularne feligi jeśli chodzi o E30 zatem mam pytanie jakie najlepiej założyć do nich opony!
XEON jest wiele firm dobrych nie tylko TOYO np DUNLOP, YOKOHAMA, GOOD YEAR, FALKEN itd
Dobrze jest jak o taką własnie opone o takim rozmiarze to my dbamy tzn krawęzniuki omijamy dziury nie najezdzamy na wszystko co lezy na drodze...
_________________ Germany Style - tuning BMW czyli ciemno, nisko, szeroko, wystająco, zaskakująco i ze smaczkiem!!!
Mozna zalozyc nawet 195/45 jak sie uprzesz Wszystko zalezy od tego ile cisnienia bedzie w oponie(ja mam np felgi 8x15 a gumy mam 175/55 tylko napompowane jest 2.8 atmosfery i nie spadaja 8) )
_________________ Psychotesty Tarnów
Badania Psychotechniczne
Tarnów ul. Braci Saków 5 (baza PKS)
794 001 051
Jeśli chodzi o opony nieco przybliżyliście mi temat! Mam jeszcze jedno pytanko wlaściwie dwa! Wczesniej miałem Borbety A 7,5 cala tzn właściwie nadal je mam i zastanawiam sie czy nie zostawić ich z przodu a tyl założyć 9. Drugie pytanie po cześci kieruje do Piotrka tak na marginesie piękna maszynka czy jest możliwość samemu zrobić taką polerkę na felgach jak u Ciebie. Jeśli tak to czekam na wskazówki, ewentualnie gdzie coś takiego można zrobić za rozsadne pieniadze . Z góry dziekuje za pomoc!
jesli chcesz zobaczyc jakby wyglądała to zobacz w dziale Nasze Smiegiełka poprzednie autko x_e_o_n-a , Mariusz miał własnie tak 7,5 przód 9 tył.
Pewnie ze zrobisz sobie sam ,zalezy czy masz stalowe nerwy, mocne paluchy i bardzo dużo czasu Co do cen to są zróżnicowane ale sądze ze za mniej niż 300 pln nie znajdziesz fachowca.Co do fachowców to jest na forum magik - Scigany moze jego dopytaj o szczegóły.
Benek_Gliwice [Usunity]
Wysany: 2005-11-15, 08:41
Piotrek napisa/a:
Pewnie ze zrobisz sobie sam ,zalezy czy masz stalowe nerwy, mocne paluchy i bardzo dużo czasu Co do cen to są zróżnicowane ale sądze ze za mniej niż 300 pln nie znajdziesz fachowca.Co do fachowców to jest na forum magik - Scigany moze jego dopytaj o szczegóły.
Zachęcam do pogaduszek ze Ściganym!!! Widziałem jego basię na żywo i wiem, że większęgo speca od polerki nie znajdziesz - człowiek polerował już chyba wszystko co się tylko da ... A nawet to czego się nie da ...
I bardzo chętnie udziela porad jak to zrobić aby osiągnąć tak oszałamiający efekt.
Pozdrawiam