Bardzo ładniutka seria.....
Ale to fakt,za mały motorek.....
A co do wyglądu...wrzuć na tył lampki od M-ki,jakieś felunie z parapetem i glebe,i będzie piekna...... 8) ale do tego przydałby sie od razu przeszczep na chociarz 2.5......
Zapodaj jeszcze fotki środka i silniczka.....mały bo mały ale pochwal sie w jakim stanie.....
PozdrOOfki.....
_________________ gg.8917719
Gdyby Bóg popierał przedni napęd To chodzilibyśmy na rękach....
mrpop26 [Usunięty]
Wysłany: 2006-01-29, 23:24
Felgi już niedługo na lato jakieś 17" pewnie założę , lampy już mam zamówione. Zdjęć silnika niestety nie mam , wkrótce coś umieszczę a na razie wnętrze....Pewnie zaraz zostanę zjechany za zapaszek w nawiewie , dywaniki , brak zapalniczki oraz że podswietlenie radia nie w kolorze deski
zwykly cywil...
pamietaj ze na 17" spadnie ci jeszcze moc ale jak chcesz tylko spokojnie jezdzic bez wariacji i festyniarskich spoilerow to nie namyslaj sie tylko szukaj 17"
progi pod kolor i lusterka
lampy tylne czerwone z bialym kierunkiem ala m3
lekka gleba
pozdro
zwykly cywil...
pamietaj ze na 17" spadnie ci jeszcze moc ale jak chcesz tylko spokojnie jezdzic bez wariacji i festyniarskich spoilerow to nie namyslaj sie tylko szukaj 17"
lekka gleba
pozdro
Podpinam sie pod wypowiedz Menela
_________________ (OO=[][]=OO) Bayerische Motoren Werke
mrpop26 [Usunięty]
Wysłany: 2006-01-30, 16:11
Na mocy mi nie zależy , spokojna jazda tak więc 17" , lustereczka i progi pod kolor też w planie...
zwykly cywil...
lekka gleba
pozdro