Witam, jeszcze się nie znamy więc się przedstawię Część z Was poznałem dziś na spocie.
Wrzucam poniżej fotki mojego śmigacza, modelka, również była ze mną dziś na spocie Ci którzy czytają strone bmw-klub to zdjęcia już widzieli. Pozdrawiam
1992 rok, silnik 1.8@m40.
Fotki ze nieoficjalnego spotu z BMW-Klub w listopadzie 2005.
Pod maską jest tylko 1.8, ale dla mnie wystarczy
Też chciałem coupe, ale nie mogłem znaleść takiej w moim przedziale cenowym i we wmiare dobrym stanie. Jak zobaczyłem tego sedana na tych felgach stwierdziłem że 'nie musi być coupe'.
Też chciałem coupe, ale nie mogłem znaleść takiej w moim przedziale cenowym i we wmiare dobrym stanie. Jak zobaczyłem tego sedana na tych felgach stwierdziłem że 'nie musi być coupe'.
Mój staruszek wyszedł z tego samego założenia
Szukał Coupe, sedan prawie wogóle nie wchodził w grę.
Ale gdy zobaczył jednego sedana E36, to stwierdził że jest w takim stanie, że zrekompensuje mu to jedną pare dżwi za dużo
Takie małe OT
Fajna furka
_________________ Nie prosta, lecz zakręt jest wyzwaniem ...
całkiem fajny furacz,kolorek wiadomo oki, przednie migacze spox, tylne lampy super, felgi jak dla mnie takie sobie, mnie nie powalają... jeszcze ciemny szyb, i wydeszek to będzie gitarar
_________________ Marcin
Klubowicz
GG 6271263
------------------------------------------------------
nawet Papież jeździ BMW > Bóg powiedział ludziom co dobre :)
bardzo fajna e36tka ,bez wiochy i festynu.koniecznie jeszcze progi i tyl w kolor nadwozia i delikatnie obnizyc( pisze delikatnie zeby zaraz nie zrobic awantury ze u mnie obnizenie nazywa sie -80mm )
był obniżony (pierwsze zdjęcia na próbnych numerach), później od tego siadł mi amorek (obniżenie było tylko poprzez sprężyny, nie ja to robiłem) i musiałem go podnieść do wartości seryjnej, aby móc jeździć na zwykłych amorkach.
Co do koloru progów i zderzaka z tyłu, wolałbym się z kimś zamienić kto ma taki standardowy przedni szary, na mój czarny Bardziej mi by się podobało jakby zderzaki i progi były seryjne, niż malowane czarne, niestety poprzedni właściciel "Heinrich" w cuś puknął i założył czarny zderzaczek.
Bardzo fajna felga, moim zdaniem właśnie Limo powinno miec trosheczke elgancji te felgi to bardzo podkreślają zderzaki pod kolor i będzie Gitens ja też taką miałem wszystko seria też czarna zderzaczki w kolorze i 18stki felgi pięknie się auto prezentowało sprzedałem bo 316i to było a teraz chciałem troshki sportu i kozackiego wyglądu dlatego zdecydowałem się na coupe. Ogólnie samochodzik bardzo przyjemny
Jakoś szare (takie jak ten co mam z tyłu) bardziej mi się podobają Fakt faktem jakoś nie mam czasu i nie chce mi się kombinować zamianą przedniego zderzaka.
Znowu mi wraca myśl na obniżenie na lato.. jeszcze mam poprzednie sprężyny, ale kurcze to i amortyzatory trzeba by inne żeby nie padały. Fakt faktem wtedy nie dało się po ludzku jeździc.
Fajna E36. Ja osobiście wole E36 w coupe (zdecydowanie) kwestia gustu
Silnik mógłby być tak co najmniej 2.5 wtyedy to nie miałbym żadnych zastrzeżeń.
Pozdrowionka
jak juz pisalem na innym forum auto fajne ale fotograf swietny. powinienes byc nadworynym fotografem na wszystkich zlotach. gratuluje pomyslow i umiejatnosci