taaaa gleba mussi być ogłlnie to pluss za kiere i fotele, ładna seria...... a gdzie alu ? jeśłio juz mają byćBBS to poszukaj 8x15 + gleba to heheheh niezły kozak by był
_________________ Marcin
Klubowicz
GG 6271263
------------------------------------------------------
nawet Papież jeździ BMW > Bóg powiedział ludziom co dobre :)
przecież ona tak wysoko nie sterczy, tylko jest na 14' o niskim profilu!
wyjrzyjcie przez okno czy Wasze są takie zglebione
mój się zglebił ale w zaspie- i chyba tak zostanie do roztopów
lagadula tu masz tego linka do wyposażenia dodatkowego e30, o którym wspominałem:
http://forum.beemka-klub....wyposa+enie+e30
_________________ Ile można zainwestować w swoją PASJĘ? Z czego można zrezygnować... jak bardzo można się w tym zatracić...
Jest to istny cud. Samochód już z daleka przyciągnął moją uwagę doskonałym stanem i niczym nie {MOD}ze...psutym oryginalnym wizerunkiem. W dodatku silnik pieknie ciągnie; wnętrze jest jak nowe. Nawet gumowe dywaniki bmw pod nogami kierowcy nie są nic wytarte!!!!
Ps. Proszę o nieuzywanie wulgarnych słów
EDIT:Piotrek
SmasherE30 akurat w tej wyscigowej eMce zawias raczej sie nie wiele ugiał Napewno jest twardy jak beton. Co do mojej: sa juz gotowe BBS'y 15 cali na lato. Na zime narazie mam stalówki a opony to Pirelli 175/60 R14. Waskie oponki sa super na śnieg. Na suchym jest dramat no ale jakos wytrzymam do lata.
Na przyszła zime planuje dokupić 14 alu BMW.