Postojówki w e36 standartowo sa razem z dlugimi. Mnie osobiscie bardziej podoba sie uklad z e30 bo juz daleka widac ze to beema i zadne inne auto nie ma tak samo. no a jesli mialbym cos zmieniac to zalozylbym ringi
Mam nadzieje ze o to Ci chodziło
Pozdrawiam
_________________ ZIP SKŁAD
MICHALOY [Usunity]
Wysany: 2005-12-07, 18:20
w temacie jest dosc jasno opisane. ale ok wyjasnie. chodzi mi o zamontowanie zaruweczki swiadla postojowego do lampy swiatla drogowego.
Sory za opuźnienie ale juz pisze.Zrobiłem to w lampach zwyklych co maja tył metalowy a nie jak soczewki plastik.W górnej czesci lampy wywierciłem (nie pamietam srednicy) otwór na żarówke z mocowaniem.Trzeba to robic bardzo delikatnie,1 lampe przewierciłem i uszkodziłem szkło,całe szczescie mialem zapasowa.Po wsadzeniu zarowki calosc uszczelnilem silikonem,zeby woda sie nie wdarła.Efekt był naprawde niczego sobie,tuż przed zdeżakiem widniały takie jakby połksiężyce,światło ładnie sie rozchodziło.Sądze,ze w lampie z soczewką bedzie latwiej to zrobic.Zarówke nie koniecznie trzeba wsadzic z gory,psiarnia nie czepiala sie nigdy.Teraz mam lampy black hella,ze względu na ich konstrukcje raczej ciezko bedzie to wykonać.Jakby bylo wiecej pytan to na priw.Pozdro