Ja prawdę mówiąc jeszcze nie trafiłem na ofertę sprzedaży tych felg. Orginał Hartge ale prawdę mówiąc nie należą do najpięknjeszych, ale to oczywiście kwestja gustu a że na temat gustów się nie rozmawia
Hartge miało bardzo ładne 17tki z polerowanym rantem skręcane, a te felgi wygladaja najlepiej na...Hartge, czyli jeszcze ospojlerowanie i pasy po bokach....(just like I want.......)
Pomógł: 17 razy Dołączył: 12 Maj 2005 Skąd: TrójkątTrzechCesarzy
Wysłany: 2005-11-08, 13:28
mnie się podobają te które były na Allegro... niestety poszły poza aukcją - ciekawe ile za nie gość wziął... miał tam jeszcze jakieś gadżety Hartge (zegary itp.)
_________________ Ile można zainwestować w swoją PASJĘ? Z czego można zrezygnować... jak bardzo można się w tym zatracić...
Pomógł: 17 razy Dołączył: 12 Maj 2005 Skąd: TrójkątTrzechCesarzy
Wysłany: 2005-11-08, 23:46
chodziło mi o to że felgi Hartge, jednym się podobają innym nie,a
Alpiny większości "leżą" - ale masz rację - cena idzie jednak w górę (sprawdzałem) - 505euro
_________________ Ile można zainwestować w swoją PASJĘ? Z czego można zrezygnować... jak bardzo można się w tym zatracić...
Wysłany: 2005-11-09, 07:48
Dzieki chłopaki, każdy ma inny gust. Lepsze by były z większym rantem...
ehh sam już nie wiem. Jak coś znajde ciekawego to się z Wami podziele info.
Pozdro
witam
mam pytanie odnosnie felg a mianowicie czy ktorys z was ma obnizone e30 60/40 i felgi o szerokosci 8 cali czy wejda bez zadnych przerobek na przod et nie gra roli bo zawsze moge zalozyc dystanse kwestja czy wejda
Wysłany: 2005-11-09, 23:08
Pewnie, ze wejda wejdz sobie na e30.de i popatrz ile jest tam takich co maja 8x17 i 60/40, tylko oczywiście zadbaj o dobre zawieszenie a nie jakies stare co bedzie skakać jak piłeczka pingpongowa w zwolnionym tempie...
_________________ Germany Style - tuning BMW czyli ciemno, nisko, szeroko, wystająco, zaskakująco i ze smaczkiem!!!
Wysłany: 2005-11-10, 01:40
hehe mialem tak pileczke ping pongowa po wlozeniu kiedys tych magicznych gum w sprezyny...porazka na maxa
lord mial jakie 17" szerokie na tyle wiec zapodaj do niego.nie wiem czy to nie byly 10 cali przypadkiem..
przy 17" spoko wchodzi 235x40 , sprezyny na tyl -60 ,et35