Bardzo ładna seria sie wydaje.....
Chyba znasz recepte na ładnął wąską lampe......??
MT I i będzie miodzio,gleba,fele troche małe ale bardzo ładne...
In-pro na tył,black hella na przód z czarnął nerką i będzie gitara.....
Szyby to są przyciemnione czy jak,bo jakieś takie dziwne......
PozdrOOfki i WITAMY........
_________________ gg.8917719
Gdyby Bóg popierał przedni napęd To chodzilibyśmy na rękach....
Całkiem Całkiem feal fajna i cos sie tam da wypatrzec rantu tylko ten kolor broązowy kolor szyb taki dziwny, no i to co napsiali przed mówcy. Ale abrdzo pozytywna...
a co do wnetrza to mysle o jakims audio i obszyci foteli i boczkow skora tylko jeszcze sie zastanawiam jaki kolorek myslalem o polaczeniu czarnego i czerwonego albo wszystko w beżu bo narazie to wyglada tak
No fotele to zlochane na maxa......
Przede wszystkim to zakup fotele RECARO...
A jeśli w skórke to jak dla mnie to albo na czarno,albo kremowo....biały jest najładniejszy ale nie praktyczny.....
PozdrOOfki...
_________________ gg.8917719
Gdyby Bóg popierał przedni napęd To chodzilibyśmy na rękach....
Ostatnio zmieniony przez KORDI 2006-02-23, 23:07, w całości zmieniany 1 raz
Kordi lepiej sprecyzuj czy chodzi ci o fotele Recaro czy o BMW Sportsitze bo to zupelnie co innego.
Poza tym zauwazyles, ze za kazdym razem jak komus sugerujesz zmiany w aucie to mozna twoje posty kopiowac. Wszystkie E30 robilibyscie dokladnie tak samo. Cale szczescie, ze fabryka stosowala szeroka palete barw bo w przeciwnym, razie na zlocie byloby trudno swoje auto odnalezc
Smol rdzy z progow sie nie pozbywa:)) Pozbywa sie calych progow i w ich miejsce wstawia nowe.
piękna becia brązowe szybki pasują do koloru , felga ładna , nie musisz koniecznie skórą obszywać możesz też zamszem albo innym materiałem tyle pozdro ! a z rdzą pojedź na kanał i popytaj "specjalistów" co można z tym zrobić może będą nacinać i wspawywać nowe blaszki
Widać że betka już lata swoje ma i poprzedni właściciel nie kochał jej. Ale masz fajną baze i od Ciebie zależy w którym kirunku pójdziesz, czy "odrestaurujesz" ją na piękną serie czy tak jak napisal ktoś wyżej zaopatrzysz ją w czarną helle, glebe, jakieś felgi ładne itp. Z góty zaznacze że itp. nie oznacza jakiś rigerów czy innych elementów festynowych aut.
Powiem tak .
Ja Ci radzę zrobić ja na serie No i proszę nie rób czerwonego wnętrza... Ja bym wsadził skórę w takim kolorze jak była stara tapicerka ....