BEEMKA - KLUB Strona Gwna BEEMKA - KLUB

HomeHome  PortalPortal  KontaktKontakt  RegulaminRegulamin  Mapa GoogleMapa Google  AssistanceAssistance
KlubowiczeKlubowicze  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UytkownicyUytkownicy  GrupyGrupy  
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Nastpny temat
i kup auto po takim frajerze....
Autor Wiadomo
Piotrek 
LudwikIIISpryskiwacz

Pomg: 1 raz
Doczy: 17 Kwi 2005
Skd: /K/R/A/K/O/W/
Wysany: 2005-12-27, 00:02   i kup auto po takim frajerze....

bo jak inaczej mozna nazwac ludzi cofających liczniki i oszukujących innych :evil: a jego tłumaczenie jest tak debilne ze az mi sie nie chce komentowac.....

zresztą przeczytajcie sami :

http://www.bmw-klub.pl/fo...der=asc&start=0

--==maly==-- 

Pomg: 7 razy
Doczy: 29 Mar 2005
Skd: Warszawa
Wysany: 2005-12-27, 00:09   

Już widziałem to wcześniej ale dałem sobie spokój z czytaniem tego na 3 stronie. Koleś to pół mózgi idiota w życiu nie widziałem tylu błędów. Typowy prostak dresiarz a niestety wielu takich jeździ bmw :(

urbi 
SilaDrzemieWBemie

Pomg: 4 razy
Doczy: 19 Mar 2004
Skd: Krakow/Tbg
Wysany: 2005-12-27, 00:20   

ja jak po swoja pojechalem to byla wypucowana i na nastepny dizen miala isc na gielde i mieli cofac licznik ! nawet mi sam koles powiedzial ze jest stan jak na 100 tys mniej i tak by pewnie bylo ... nawet sie zapytal czy ma mi cofnac :shock:

a dodam ze auto ma ksiazke servisowa i przebieg jest raczej prawdziwy.
kolo powiedzial ze jak by cofnal to ksiazka by poszla w piec ... ehh

KORDI 
RWD love.. 8)

Doczy: 12 Wrz 2005
Skd: Pacanów..... :))))))
Wysany: 2005-12-27, 01:58   

:shock: :shock: Jezuuuuu......co za koleś..... :shock: :shock:

Chyba miał spięcie w inkubatorze.... :lol:

Myslałem na poczatku że faktycznie ktoś specjalnie tak zaczął pisać ale jak przeczytałem to kolejne forum to oniemiałem.... :shock: :shock:

Po prostu DEBIL........i coś mi sie wydaje ze te jego wywody o kupnie auta to pic na wode....i dletego tak sie mota w tym co pisze.....

VinCent318iS 

Doczy: 17 Maj 2005
Skd: LaS VegaS ParanoS
Wysany: 2005-12-27, 05:07   

ziomuś moim zdaniem sobie jaja robi albo próbuje zabłysnąć nie wiem co gorsze heheh :)

Mariusz 

Doczy: 20 Lut 2005
Skd: Warszawa/Katowice
Wysany: 2005-12-27, 13:42   

Niby takie poważne to forum i cała ta instytucja ... to czemu nie zamkną tego tematu po prostu ?
Tylko ciągną dalej tą rozmowę pisząc jaki to on nieinteligentny jest ...

jaras87 

Doczy: 11 Cze 2005
Skd: Gdańsk
Wysany: 2005-12-27, 14:12   

bo auto trzeba przy kupniee samemu oceniać ... ile mniej wiecej ma km nabite ... i porównać to ze stanem faktycznym ... dobrze jest spytac własciciela o faktyczny przebieg ;) kiedy juz sie wie ze sie bierze auto .. :)
najlepiej wziąc auto i odrazu .. pozmieniac wsyzstko co ekploatacyjne ... na nowe i wtedy wiadomo na cyzm sie stoi

yoshi 
Pepsi Mrucielago

Pomg: 7 razy
Doczy: 21 Lis 2004
Skd: Warszawa - Zacisze
Wysany: 2005-12-27, 15:43   

moje auto jak kupilem mialo przebieg 202 tys 316 '83 gaznik ale silnik w nim jest wymieniony na M10B18 l-jet, na dodatek wsadzilem tam inne zegary (obrotomierz) jak mialy 124tys :P teraz auto ma na zegarach cos ok 170tys :P

przebieg mi potrzebny do zmiany oleju a nie dla innych bo wiem ze auta juz nie sprzedam :D

przez pewien czas mialem nawet zegary z przebiegiem 999997km :D ale kupile je odemnie bodajrze worek
Fiat 126 '99
Baur TC2 '86

MrKrYH_e34 

Doczy: 24 Sie 2004
Skd: Turek- Poznań
Wysany: 2005-12-27, 18:14   

Psi Ku..s Tylko tak nazwe kolesia ktory zaczol tamten temat... Prowokacja hmm bezmyslnosc nie wiem co nim kierowalo .. ale to jest jakis pustak ...

speed 
Michał

Pomg: 2 razy
Doczy: 17 Pa 2005
Skd: K/R/A/K/Ó/W
Wysany: 2005-12-27, 21:36   

jaras87 napisa/a:
bo auto trzeba przy kupniee samemu oceniać ... ile mniej wiecej ma km nabite ... i porównać to ze stanem faktycznym ... dobrze jest spytac własciciela o faktyczny przebieg ;) kiedy juz sie wie ze sie bierze auto .. :)
najlepiej wziąc auto i odrazu .. pozmieniac wsyzstko co ekploatacyjne ... na nowe i wtedy wiadomo na cyzm sie stoi

Dokladnie tak :D

Every man dies... But not every man really lives...

duchPW
[Usunity]

Wysany: 2005-12-27, 22:13   

takie zabiegi, to w naszym kraju norma, tyle, że ci, co cofają przebiegi wiedzą jak to robić i nie muszą bawić sie w idiotów na forach poświęconych tematyce bmw - na moim liczniku jest 199 tysi z hakiem i założę się, że auto ma więcej (niew wiem tylko o ile) - jak napisał yoshi - przebieg dla mnie ma znaczenie do wymiany oleju, a niezależnie od tego jaki jest naprawdę - ważny jest stan silnika ( u mnie jak na silnik po LPG nie mogę narzekać .... choć pewnie Lukas by się obśmiał :oops: )

Wywietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: