Bylo juz chyba kiedys .. nie wiem czy ja nie wklepilem tego samego jak skonczyli na slupie ... i jeszcze jeden byl jak szli bokiem i koles jakis wyszedl na asfalt i go trafili hehehe hmm idioci i zarazem spryaciaze ja tak nie umiem .. bo nie probowalem
_________________ Systemy alarmowe, pozarowe, monitoring projekt, wycena Pisac PW
mnie brdziej trapi pytnie o technike ! czy to naped na tyl .. czy chamulec reczny ? hmmm nie wiem czy tylnio napedowiec tak auto postawi bokiem przy okreslonej predkosci .. bo oni jada napewno ponad 100 kmh
_________________ Systemy alarmowe, pozarowe, monitoring projekt, wycena Pisac PW
jestem na 99,9% pewny ze to sa NISSANY i wydaje mi sie ze maja one naped na przednia os.
Ale tak swoja droga ciekawe ile razy koziolkowali itp. zanim ogarneli tak technike jazdy
Wysany: 2005-12-07, 23:25
pewnie auta są kradzione - gdzieś czytałem, że chłopaki na bliskim wschodzie lubią pożyczać sobie samochody po to by sobie pojeździć, a potem je porzucają
... a filmik jest już chyba kultowy (BTW p.t. bobo)
muzyczkę ściągnąłem sobie na mp3 i jak mi się spieszy, to ją czasem zapodaję... choć jak dla mnie, to niezła kiszka
Pomg: 1 raz Doczy: 12 Wrz 2005 Skd: Pacanów..... :))))))
Wysany: 2005-12-08, 00:56
Też właśnie sie zastanawiam co to za auta......ale zastanawiam sie czy nie 4x4......wtedy bardziej realne mi sie wydają takie serie kółek 360stopni......
A kolesie są max porąbani....
Rozwala mnie jak podjeżdzają pod radiowóz i jeden z nich uderza im w szybe......
_________________ gg.8917719
Gdyby Bóg popierał przedni napęd To chodzilibyśmy na rękach....
Pomg: 11 razy Doczy: 19 Mar 2004 Skd: Warszawa Skorosze
Wysany: 2005-12-08, 01:20
na fimie sa cariny, senatry i coś tam jeszcze, carina to ośka, sennatra występowała 4x4 ale od takiego 360->720->1024 to 4ro naped by się chyba rozsypał
a prędkości ... 150-200 panowie!!
Wysany: 2005-12-08, 01:27
niech ktos mi powie co to za kawalek
jak slysze takie dicho to mi sie podstawowka przypomina