Witka wrzucilem kilka fotek mojej berci jest pare rzeczy do poprawienia aby wrocila do oryginalu ale to z czasem. Na pewno bedzie znowu Chrom grill no i emblemat z tylu bedzie od E30 a nie jak obecnie jest od E36
No juz poprawione
_________________ BMW E30 318 iS 90' Coupe Diamantschwarc metalic coraz blizej idealu (czyt oryginalu z lekkim upiekszeniem)
(oo=[][]=oo)
GG: 2905288
Ostatnio zmieniony przez kicha 2005-07-11, 16:25, w całości zmieniany 2 razy
ten błysk na masce nad okularem i na lusterku jest sliczny
W koncu to moja Milosc wiec musi blyszczec , a tak na powaznie to jest pare poprawek lakierniczych niestety . Niedopatrzenie albo partactwo jednego z poprzednich wlascicieli ,a mianowicie na tym zdjeciu, ktore Tommy poprawil mozna zauwazyc matowa plame dosyc duza na masce od strony pasazera . Po kazdym myciu bardzo brzydko to wyglada ale jak tylko uzbieram pieniadze zaraz jade do kosmetyczki aby to porawic 8). Ktos malujac maske nie pomalowal jej calej ani dobrze jej nie oczyscil i teraz wychodzi jakies badziewie na niej i to mnie denerwuje mocno . Ale dzieki za slowa uznania . Staram sie o nia dbac , wszystkie sianko laduje w nia bo ma mi sluzyc na dlugie lata i z przodu ma byc takze za jakis czas zolta rejestracja taka jak jest u Tommiego teraz ( niezla masz ta szostke tez chce taka )
_________________ BMW E30 318 iS 90' Coupe Diamantschwarc metalic coraz blizej idealu (czyt oryginalu z lekkim upiekszeniem)
jest sliczna !
przyciemnij tylko jeszcze boczne przednie szyby bo wyglada jak dostawczak i ciemne kierunki mmmmmiodzio
te slady na tym :
http://img157.imageshack....obraz0046ye.jpg
zdjeciu sa twoje ?
Niestety urbi ale nie byly juz jak przyjechalem , a moja niunia jeszcze nigdy takich nie robila bo zal mi jest jej do takich wyczynow. A co do bocznych przednich to raczej tego nie zrobie bo mieszkam w Poznaniu a tutaj policja sie doczepia do takich rzeczy
To odlep sobie foli z tyłu albo przyciemnij wszystkie tak delikatnie bo faktycznie tak z przyciemnionym tylko tyłem wygląda jak dostawczak. Pozatym opuść ją troche na ziemie bo wygląda jak terenowe auto. Wiem że nie chcesz odbiegac od orygianału ale fabrycznie tez wychodziły troche niższe e30 tki. To taka tylko moja opinia, pozatym kolorek bardzo ładny i widać że zadbana. Widze też że masz rygielki na drzwiach chromowane, mówisz że chcesz wrócić do oryginało więc moge Ci podesłać oryginalne czarne
Tym autem miałem okazje pojeżdzić stan oceniam na wzorowy i raczej jest mało E30 318IS w takim stanie zarówno pod względem slinika jak i blachy nie wspomnając o wnętrzu!!!
Tak jak pisze Seba prawie orginał w tym roku duzo się zmieni znikna folie, dekle będą, emblemat itd pozdro dla mojego ziomala
_________________ Germany Style - tuning BMW czyli ciemno, nisko, szeroko, wystająco, zaskakująco i ze smaczkiem!!!
Wszyscy klepiecie o tych Recaro a warto zauwazyc, ze jest roznica miedzy tym co naprawde nazywa sie BMW SportSitze ( a o czym wy prawdopodobnie myslicie) a prawdziwymi Recaro do E30, ktore sa cholernie rzadkie i o niebo lepsze od SportSitze .
Wszyscy klepiecie o tych Recaro a warto zauwazyc, ze jest roznica miedzy tym co naprawde nazywa sie BMW SportSitze ( a o czym wy prawdopodobnie myslicie) a prawdziwymi Recaro do E30, ktore sa cholernie rzadkie i o niebo lepsze od SportSitze .
ulatw nam sprawe i wyjasnij roznice na przykladzie ( foto + opis)
pozdro
Co do fotek to na pewno RoboCop ma cos w kolekcji, ja natomist podpowiem, ze te fotele sportowe, dosc czesto widywane w E30 to wlasnie BMW SportSitz (nie maja nic wspolnego z Recaro), natomiast Recaro do E30 wkladala np. Alpina.
BMW w swojej ofercie rowniez swego czasu oferowala obok SportSitz takze prawdziwe Recaro do E30 (o ile pamietam Lukas ma skany takiego folderu)
_________________ 80' E21 323i
Ostatnio zmieniony przez Marcin 2006-03-10, 17:40, w całości zmieniany 1 raz