Znalazlem na allegro warsztat montujacy bardzo tanio amortyzatory bilsteina. Podejrzane jest to ze nie wysyla tylko trzeba przyjechac na montaz. Pewnie nie mozna byc przy montazu i wkladaja cos innego. Bo w tej cenie z montazem to nie chce mi sie wierzyc. Juz ktos u nich był.
Wysłany: 2006-02-12, 15:27
tanio moze i jest ale bez rewelacji...
pol roku temu kupilem nowe koni z regulacja na przod za 150 lub 200zl za 2szt. ale okazalo sie ze to sa cienkie golenie i sprzedalem dalej..dodam ze tez mialy gwarancje.koles z niemiec je targal i wystawial gwarancje na swoja firme.
Pomógł: 11 razy Dołączył: 19 Mar 2004 Skąd: Warszawa Skorosze
Wysłany: 2006-02-12, 16:43
Auto Buków to serwis Tomka znanego bardziej jako Alexjej, własciciel e21 335i.
Nie wiem co on tam kombinuje ... w sumie ma blisko do zerkopolu
Sądze, że jest to normalna oferta montażu amortyzatorów w tamtym zakładzie i tylko ten zakład udziela gwarancji bo on to montował, jak nie zamontują Ci tam to nie ma gwarancji, no bo niby możesz coś z nimi zrobić
Napewno nie sprzedaje kitu skoro ma taką cene to napewno za tyle montuje te amory ale chyab mu sie zapomniało zanacyzc ze to cywilna wersja bilsteina czyli zwykłe czaren. Bo w tej cenie b6 to raczej nie moz.........
_________________ BMW e21 316-1.8i sprzedane
e30 325i-cabrio z parapetem
czesc
raczej sa to zwykle bilstainy nie b6(te grube zolte)
naprawiam bmki ponad 10 lat i sprzedaje takie amory
to uzywki ok 350-550zl za 2sztuki
nowy z gwarancja jesden orginalny kompletny z sruba i oslona ok 700zl(sama sruba ok 70zl)
chcrsz to napisz do mnie podam ci ceny dokladne nowego kompletnego tam sa inne oslony i sruba jak w zwyklym amorze
jak kupisz takie amory mozna powiedziec ze sa wieczne
one sa rozkrecane,jak sa slabe dajesz je w warszawie do bilstain tam wymieniaja uszczelke gaz i olej
pozdrawiam
Wysłany: 2006-02-12, 22:39
no to ceny masz konkretne - ja kupowalem bilsteiny od Tomka - http://www.mtsbilstein.pl/ i placilem za B6 na przod 700 pln za komplet i to do poprzedniej bumy czyli jakies 2.5 roku temu w bylej ecie chcialem zamontowac b8 i u niego kosztowaly 760 pln za komplet na przod. Nowki fabryczne z gwarancja. 6672637 - to jego gadu gadu cent poda prawie od razu.
A pewnego razu kupilem komplet B6 do E30 za 240 pln w stanie igielka.
ja pisalem o bilstainie org z aso bmw robiony dla bmw
to cena 700zl za 1kompletny jest dobra
amor+sruba+oslona
cena od jutra wynosi 650zl za bilstain kompletny robionym dla bmw zaso bmw
od dysrybutora bilstain sa tansze
takie robione dla bmw maja troszke inna jakosc
ja pisalem o bilstainie org z aso bmw robiony dla bmw
to cena 700zl za 1kompletny jest dobra
amor+sruba+oslona
cena od jutra wynosi 650zl za bilstain kompletny robionym dla bmw zaso bmw
od dysrybutora bilstain sa tansze
takie robione dla bmw maja troszke inna jakosc
Nie rozumiem co miales na mysli piszac ze maja inna jakosc??
Bilstein to Bilstein...
_________________ Psychotesty Tarnów
Badania Psychotechniczne
Tarnów ul. Braci Saków 5 (baza PKS)
794 001 051
zawsze czesci robione przez producenta dla danej marki roznia sie jakoscia niz te sprzedawane prosto od producenta
np bmw ma swojewymagania
prownaj sobie np.kup klocki textar,a kup klocki org z bmw tez sa textar
zobacz porownaj jakosc