Wysany: 2006-02-04, 14:38 [e34] jeden kierunek szybciej miga. Jaki powód?
Jak w temacie. Ostatnio prawy kierunek przy włączeniu szybciej miga.
Zdarzyło się to kilka razy. Raz jest dobrze a raz za szybko. Lewy jest ok.
Miał ktoś coś takiego. Gdzie szukać przyczyny? Walnięty przekaźnik?
sie ma
.......Sprawdź , która żarówka sie nie świeci od kierunkowskazów......to jedyna przyczyna i powód, napisz co było......PZDR -henry
_________________ HENIEK
Klubowicz
BMW E30 325i (szpera 3,25) z s50b32 - made by MGarage &(suspension) Lukas Performance !
Ale będzie jeszcze coś.......!!!
Jaka moze byc inna przyczyna niz zarowka? Pala sie wszystkie kierunki ale migaja jak szalone, z taka czestotliwoscia jak po przepaleniu ktorejs zarowki.
Hey Grzesiu !! Sprawdź w momencie jak Ci szybciej miga prawy kierunkowskaz , czy Ci nie miga jednoczesnie pozycyjne światło lub "stop" !!! Gdzieś Ci sie "urywa" masa w tylnej lampie - pozdrawiam - henry
Michał !! Tobie to chyba "walnął" przekaźnik od kierunkowskazów..........PZDR - henry
_________________ HENIEK
Klubowicz
BMW E30 325i (szpera 3,25) z s50b32 - made by MGarage &(suspension) Lukas Performance !
Ale będzie jeszcze coś.......!!!
w golfie kiedyś miałem coś takiego jak przerywacz, który odpowiadał za "miganie" kierunkowskazów - kiedy przepaliła się jedna z żarówek - ów przerywacz dostawał świra i druga strona migała jak oszalała
Witam!
U mnie dzieje się coś podobnego raz na jkiś czas. Żarówki wszystkie ok. Wiem, że przweód w zderzaku coś nie łączy bo jak nim poruszam to jest ok. Więc może jak Ci się to znów przytrafi to poruszaj przewodami.
Pozdrawiam!