No zgadzam sie w pelni z tym co jest wyzej napisane .. nieoficjalnie wiem ze sa tez inni chetni .. nie bede ich wypisywal moze sami sie ujawnia .. pamietajcie ze jesli ktos na tym balecie bedzie chcial zostac anonimem polecam latexowe maski hehehe
zasady proste jeden facet 2 gotowe na wszystko kobiety ... proponowalbym jakis balet zamkniety dom jednorodzinny lub swietlice hotelowa hehehe piszcze co o tym myslicie pozdro ....
_________________ Systemy alarmowe, pozarowe, monitoring projekt, wycena Pisac PW
Jestem zdecydowanie na tak!! Jezeli nie bede mogl sie pojawic osobiscie to te wspomniane 2 kobiety przesle pod wskazany adres poczta To bedzie przesylka za pobraniem Krych, Piotrek lub ktokolwiek inny sprawdza zawartosc bo podobno taka opcja w poczcie polskiej sie pojawila Oczywiscie gdy klient nie bedzie zadowolony moze zwrocic TOWAR do 14 dni (Oczywiscie to taki zarcik ,w zaden sposob nie traktuje kobiet przedmiotowo, wrecz przeciwnie 8) Mowa jest o kobietach gotowych na wszystko!!
To kiedy balujemy?
to ja sie zajme obsluga sikorek----oczywiscie zeby sie nie nudzily
.........to musisz się spieszyć, bo widać ocieplenie i niedługo sikorki odlatują..........
Ale wtedy niech pszczółki mają się na baczności...........???
Miłej zabawy. Pozdrowienia i całuski - M.
Mariolciu Pscolki w zimie zapadaja w zimowy sen tzn siem hibernuja czy jakos tak... ale nie miala bym nic przeciwko gdyby mnie ktos z tego snu wybudzil
Ja wam nic nie pokazalam (bo pokazywalam jak bylam mala i juz nie pokazuje ), ja was tylko uswiadomilam co sie w swiecie dzieje... i co w trawie piszczy bBbzzzzzzz hihihi
hmm nie bedziemy powtarzali tego co sie tam dzialo a dzialo sie to http://www.streetshadows....opic.php?t=2779
zakladajac ten temat z piotrasem .. myslelismy o stworzeniu novego dzialu novych spotkani pomyslow. . no wyobrazcie sobie jakies piekne bmw a na jej masce para .... sie klubowiczy .. nie dosc ze cieszy oko taki widok to i daje wiele satysfakcji hehe .. a po to jest klub i po to sa pomysly by byla z tego jakas przyjemnisc ;D pozdro hehehehe
_________________ Systemy alarmowe, pozarowe, monitoring projekt, wycena Pisac PW
wszystko z Toba ok, ja to nawet na maila dostalem..
ciekawe co sie dzieje z tymi ludzmi, bardzo mnie to interesuje
jak bedziecie miec niedobor facetow to ja bardzo chetnie