Witam dzis wyczytalem ze w gazecie Auto Swiat ktora wyjdzie w poniedzialek 13 lutego bedzie cos o modelu 5 .. najprawdopodobniej e34 .. wiec jesli ktos zainteresowany to prosze sobie w poniedzialek do kiosku skoczyc i kupic .. mysle ze skanowac i wrzucac na forum sie nie oplaca bo to kosztuje tylko 1.90 .. pozdro
_________________ Systemy alarmowe, pozarowe, monitoring projekt, wycena Pisac PW
hmm a moze by zrobic taki dzial ... o nazwie skany z gazet czy tam jakies inne wycinki ? hmm tak mnie naszlo bo napewno kazdy z nas ma jakies info o modelach .. sa rozne ciekawostki dobre foty itd ...
_________________ Systemy alarmowe, pozarowe, monitoring projekt, wycena Pisac PW
hmm a moze by zrobic taki dzial ... o nazwie skany z gazet czy tam jakies inne wycinki ? hmm tak mnie naszlo bo napewno kazdy z nas ma jakies info o modelach .. sa rozne ciekawostki dobre foty itd ...
Oj, Przemas! Przydałby Ci się chyba okulista. Na stronie głównej jest już dział "SKANY Z GAZET", ale tam chyba nie zaglądasz???........To szkoda!...........znalazłbyś dużo ciekawych rzeczy. Sama zamieściłam tam skan artykułu ze zdjęciami BMW. Szukaj, aż znajdziesz.
Pozdrowienia i całuski - M.
oj qrde praca voodka i kobiety maja wplyw na to ze mam problemy ze wzrokiem ale mysle ze M6 bedziesz wyrozumiala i przebaczysz skromnemu przemasowi pozdrawiam i ja tez zaczne skanowac ;D ...
Pomg: 1 raz Doczy: 12 Wrz 2005 Skd: Pacanów..... :))))))
Wysany: 2006-02-08, 21:08
MrKrYH_e34 napisa/a:
oj qrde praca voodka i kobiety maja wplyw na to ze mam problemy ze wzrokiem ale mysle ze M6 bedziesz wyrozumiala i przebaczysz skromnemu przemasowi pozdrawiam i ja tez zaczne skanowac ;D ...
Przemas to co Ty za kobitki masz że Ci sie od nich wzrok psuje......??
Sorki za OT,ale musiałem.......
_________________ gg.8917719
Gdyby Bóg popierał przedni napęd To chodzilibyśmy na rękach....
sorki za to co powiem ale przyznam sie ze nie widzialem tego tematu na STRONIE BEEMKI .. bo zadziutko ja przegladam .. a praktycznie wcale ... i dlatego nie widzialem takiego tematu ... a chodzilo mi o taki rozdzial i temat na forum .. ale jesli jest na stronie to nie ma sensu aby istnial tam gdzie ja mowie pozdro i sorki za zamieszanie ...
artykul jak dla mnie napisany tak aby byl. jedyne co mi sie podoba to glowne zdjecie z rzedem e34 w komisie.. nic tylko spelnienie marzen: łodeczki lsnia w sloncu, tylko isc i wybierac