WITAM SPRAWA WYGLADA TAK JEDE OGÖREM PO AUTOBANIE TAK JAKOS Z GODZINE I CALY CZAS TAK KOLO 200 PACZEK NA BUDZKU ZIEZDZAM Z BANY I CZASAMI ZOSTAJE MI SIELNIK NA WSOKICH OBROTACH TAK JAKIES 2TYS Obr.
CO JET JEBIETE
ALBO CO TRZEBA WYREGULOWAC ALBO WYMIENIC
tps a rozgrzebalem przeplywomierz
i teraz jet calkiem porypane bo sie caly mi przekrcil spowrotem na terczy ,moze powinienie zaczoc od ustwienia zaworow od ostatnie go ustawienia minely juz 8tys km??ja jezdze szybko
a co grzbealem juz w siniku krokowym tez przekrecile a na przeplywce jak dam do tylu to chodzi dobrze ale nie ciagne a jak do przodu chodzi dobrze ale po dodniu gazu zstaje na obrotach prubowalem juz po jednym zabku ? krecic ale dalej syf silnik krokowy jest nowy a zawsze sie dzailao tak tylko jak zimno bylo dopuki nie zaczelem wczoraj grzebac w przelywce help
ojj chlopie na oko to chlop w szpitalu umarl to rozlegulowales wszystko:)))sklad mieszanki zawartosc CO. teraz jak chcesz zeby to ci chulalo to zostaje ci pojechanie do zakladu sonda w dupe i ustawic to na nowo co i jak zerknij dalem co do ety (jest w dziale tuning doklejony zmiana dolotu w 325e) gdzie co i jak sie reguluje masz razem z fotkami.
[ Dodano: Wto Lut 14, 2006 12:52 am ]
co do zaworów to po 8 tys ?nie ruszaj ich za czesto bo potem bedziesz ustawial je co 5tys jak sie to rozreguluje, ja w swojej ecie po 100tys (od nowosci) sprawdzielm zawory i byly jak z fabryki (a tez czasem auto dostaje na torze) wiec to nie wina tego. do warsztatu a i zobacz sobie jakie wartosci powinny byc lambde tylko pamietam i dalem 0.97 (ponoc bogata) reszty nie pamietam ale mechanik powinien wiedziec jak jes dobry , albo ma dobra literature
_________________ bylu 327i mtech 1 a teraz jest subaru impreza i w planie e30 drift car:))
witaszek [Usunięty]
Wysłany: 2006-02-14, 17:40
ZAleży czy twoja eta ma sonde moja nie ma i tez mam jeden problem z głowy. heh