Wysany: 2006-02-21, 11:44 Uniroyal RALLYE 550 205/60R15 91 V - co o nich sądzicie?
Siemka,
Na wiosnę planuję zakup nowych kapci do mojej buni. Czy te gumki: Uniroyal RALLYE 550 205/60R15 91 V do czegoś się nadają? Pytanie głównie do osób, które na takich jeździły/jeżdżą.
Link do opony
_________________ Forgiveness is between them and God. My job to arrange the meeting.
Dobre gumy, mam na lato Uniroyale (niestety nie pamietam jaki model) i jestem z nich zadowolony. Tylko dlaczego taki baloniasty rozmiar? Powinno byc 205/55R15
Polecam opony Dunlop SP Sport 9000 jeżdżę na nich osobiście i są napraawde godne polecenia. Bardzo dobrze trzymajana mokrym Tak samo jak GoodYear EAGLE F1 GSD2 na których również czasem jeżdżę
_________________ Nie prosta, lecz zakręt jest wyzwaniem ...
Polecam opony Dunlop SP Sport 9000 jeżdżę na nich osobiście i są napraawde godne polecenia. Bardzo dobrze trzymajana mokrym Tak samo jak GoodYear EAGLE F1 GSD2 na których również czasem jeżdżę
nie wiem jak dunlopy ale goodyear eagle f1 gsd2 omijaj szerokim lukiem... mialem takie na przodzie 225/45 r17 i na suchym cacy ale w deszczu fatalnie ( a mialy jakies 7.5mm wysokosci bieznika), barumy i fuldy to oponki z troche nizszej polki... jak masz mozliwosc to polecam (nie wiem tylko czy sa w tym rozmiarze) marangoni zeta linea... mam nowki na przodzie, przejezdzily 2 sezony i w deszczu sa fenomenalne... marangoni to firma u nas egzotyczna a robi maszyny do produkcji opon dla najwiekszych firm... mialem tez micheliny piloty (nie pamietam czy sx ... takie z flagami na boku) starsze oponki ale tez byly dobre i super (ale szybko sie zuzywaja) sa bridgestony potenzy so2...
Interesują mnie te dwie oponki(Uniroyal i Barum) ponieważ mam teraz bardzo dużo wydatków i nie mogę sobie pozwolić na oponki z najwyższej półki. A te dwa wyżej wymienione przeze mnie modele opon podobno mają świetny stosunek jakość/cena. Chciałbym po prostu kupić opony tanie i w miarę dobre dlatego też Was koledzy i koleżanki proszę o poradę w tej sprawie
_________________ Forgiveness is between them and God. My job to arrange the meeting.