Wysłany: 2005-10-27, 22:10
po prostu.w standarcie masz fele z rantem i piec ramion a ramiona sa w srodku puste(przedzielone,tak jakbys mial 10 ramion).fajnie to wyglada.nakladasz taki plastik i masz efekt M5. ewentualnie zdejmujesz ten plastik i nakladasz specjalny kolpak i masz kolpaki.wszystko bylo w komplecie firmowo z fabryki.
dokładnie. Miałem takie felgi jak kupiłem swoją obecną tyle że z tyłu był jeszcze duży rant. Te kołpaczki o których mówisz faktycznie zdejmują się ale nie są plastikowe tylko aluminiowe i ładniej samochód wygląda właśnie z tymi kołpaczkami.
Pomógł: 17 razy Dołączył: 12 Maj 2005 Skąd: TrójkątTrzechCesarzy
Wysłany: 2005-10-28, 10:03
takie nakładki do tej pory spotkałem na kołach od ałudi (fuj ) allroad - zresztą bardzo ładne i na najnowszej 7 - ale to było widać, że coś jest nałożone, tu tego nie widzę... może ma ktoś dokładniejsze zdjęcie?
_________________ Ile można zainwestować w swoją PASJĘ? Z czego można zrezygnować... jak bardzo można się w tym zatracić...
_________________ Airbrush Studio
Łukasz Łukasik
ul. Witosa 18
76-251 Kobylnica k/Słupska
tel. 693 98 13 60
# lakiernictwo artystyczne (airbrushing)
# polerowanie, chromowanie etc...
# przeróbki mechaniczne (kolektory, wydech, dolot, inne...)
# przygotowanie aut do sportu: drift, street, 1/4mili, offroad w kategorii przeprawowow-turystycznej oraz sprawnościowej w klasie turystycznej i wyczynowej (doświadczenie poparte osiągnięciami w obu klasach)
# car-audio - pełna oferta na usługi montażowe i inne - przygotowanie aut do zawodów zgodnie z przepisami Emma i PASCA
Buduje FatRabita czyli Golf MK2: silnik po drobnym tuningu i remoncie dostał nowy dolot, pełen wydech przelotowy, zawieszenie Monroe + SPAX -60/60, felgi Rondell 225/16",wnętrze przygotowywane jest pod Mistrzostwa Polski CAR AUDIO i wiele innych - w ciągłej przebudowie... - zamienie na E30 325i
alb bzdury kolpaki czy jakies dekle to sa felgi firmy Schmidt .stary typ teraz sa nowe typy tej firmy np.space line .dostepne w ruznych kolorach s´tandardowe chyba sa najtansze ok 900 euro najdrozsze chyba sa czarne platynowe okolo 13000 euro wiem ze sa drozsze od OZ-FUTURA.kolpaki ale maja goscie wyobraznie 8)
Niedawno takie felgi na tym czarnobiałym schemacie były do kupienia na allegro za 700 zł!!!!
Menel - same pieknosci
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Wysłany: 2005-12-09, 16:32
700
kumpel jasiek takie mial za 700-800 ale tylko z tym pelnym kolpakiem wlasnie z tego czarno bialego obrazka.jak byl zalozony to wygladala jak zwykla felga z kolpakiem , ale ja sie zdjelo to wyglad hardcorowy taki jak na przed ostatniej fotce u dolu.nie mial tych plastikow w ksztalcie niby gwiazdy(srodkowe fotki) z ktorych po zalozeniu mozna sobie zrobic felge ///M5.
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.