gumy jak na e36 balonowate jak by powiedział Menel i fele za małe, spojler hmmmm, dyskusyjny bardzo, a i znaczek Mki na klapie nie wiadmo po co 8)
Ale w srodku bardzo ładnie i czysto, następnym razem umyj ją do zdjęć
człowieku ona dopiero co z myjni wyjechała nawoskowana tylko jest oblodzona bo wracalem i byla minusowa temperatura
a znaczek był juz jak kupowałem
co do felg to mam je na zime i opony
na lato beda 16 jakieś fajne
Ogladałem filmik - i powiem ze jest zaj....... furka tez niczego sobie ale klip zrobił na mnie najwieksze wrazenie - reklama to jest to.
pzdr
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
przede wszystkim sciągnij tą wiesniacką ramkę tablicy rejestracyjnej - ostatnio cos takiego widziałem w Tarpanie.
Znaczek M tez wywal , nie rób wstydu prawdziwym M
sciąg conajmniej 3 zapachy z lusterka no chyba ze jestes kolekcjonerem
na plus
srodek ładny czysty
spoiler w miare fajnie wygląda
kolor mi sie podoba
na temat felg sie nie wypowiadam bo rozumiem ze masz je na aucie tylko w zimie...
co masz pod maską?
Pomysł zajefajny, wykonanie też... tylko szkoda, że to zima
Nie wiem, czy Cię nie widziałem, bo często jestem w Piasecznie...
Pozdro
_________________ "Houston - I have a problem..." Tragedia się stała ! Becia w oczko dostała !
"Na złość mamie odmrożę sobie uszy..." - human... unperfect life form
nawet ladna bawarka. wnetrze ladne tylkos posciagaj zapaszki. zaloz tylni zderzak z m pakietu , obniz troszke , zdrap znaczek ///3 i popraw mocowanie tlumika a na lato zaloz 17stki i bedzie GIT.
Na lato 17stki nie bój się i zakładaj spoiler jest di best do coupe to oryginalny M3 żadko spotykany dołóż halogenki do przodu i dokładke pod zderzak oryginalną do M3 znaczek M out miałem podobny pierwszego dnia wylądował w koszu na śmieci. Betka wypas zaraz oglądam film 8)
Nie wiem dlaczego ale wiekszość ludzi na forum czepia się takich szczegółów jak: zapaszki na lusterku czy na nawiewie, brak zapalniczki czy inne dywaniki niż oryginalne, to jest śmieszne...:) Dziwne , że do antenki Tobie się nie przyczepili..Poza tym Bmka fajna mi się podoba, ale felgi na lato zmień...Pozdro..
proszę Cię nie osłabiaj mnie i nie bądz ironiczny.Mnie to nie smieszy bo jesli wrzuca się furkę na forum to po to azeby kazdy ją ocenił i ewentualnie zgłosił jakies uwagi.
no dobra juz 100 razy mowilem felgi beda zmienione na lato to są na zime wiec ja nie wiem czy wy jezdzicie w zime na 17 cz 20 calowych felgach za np. 5000zl no mnie narazie na to nie stac
spojler mi sie podoba i zostanie napewno tez cos mi sie wydaje ze to jest orginalny zadko spotykany spojler typu m ale wszyscy sie czepiacie no coz moze sie nie znacie
znaczek m/// pewnie zdrpie niedlugo jak dokupie dokladke do tylniego zderzaka typu m
a filmik niedlugo mam nadzieje bedzie nowy tylko niech wymysle jakis ciekawy scenariusz ten aktualny byl skladany z ok 50 filmikow kupe roboty
no dobra juz 100 razy mowilem felgi beda zmienione na lato to są na zime wiec ja nie wiem czy wy jezdzicie w zime na 17 cz 20 calowych felgach za np. 5000zl no mnie narazie na to nie stac
spojler mi sie podoba i zostanie napewno tez cos mi sie wydaje ze to jest orginalny zadko spotykany spojler typu m ale wszyscy sie czepiacie no coz moze sie nie znacie
znaczek m/// pewnie zdrpie niedlugo jak dokupie dokladke do tylniego zderzaka typu m
a filmik niedlugo mam nadzieje bedzie nowy tylko niech wymysle jakis ciekawy scenariusz ten aktualny byl skladany z ok 50 filmikow kupe roboty
pozdrawiam
Nie przjmuj sie opisami bo nawet jakbys mial super eMke to i tak komus by sie cos nie podobało np czarny wentylek zamiast chromowany na feldze - wazne ze tobie sie podoba a przeciez zmiany mozna wprowadzac sukcesywnie wiadomo ze nie kazdy spi na górze kasy i nie odrazy Kraków zbudowano
pzdr
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
filmik bomba
fajnie fajnie...autko tez spoczko, mogles przetrzec czyms silnik do filmiku zeby ladniej bylo, ale tak czy inaczej super zrobiony
smiech na koncu pro