wiec wszystkim naszym kobietom w ich swieto zycze wszystkiego najlepszego...
zeby mezczyzni traktowali was jak ksiezniczki, bo nimi wlasnie jestescie...
najlepszego...
No to i ja sie przylacze ... wszystkiego naj naj duzo zdrowia wielu facetow takich wspanialych jak JA wam zycze drogie niewiasty ... i chcialbym aby was bylo wiecej w tym klubie ... o tyle wiecej aby przypadaly co najmniej 2 kobiety na jednego beemkowicza .. wiec laczcie sie moje drogie feministki i zapraszajcie tu wiecej kobiet *
----<-.-@
_________________ Systemy alarmowe, pozarowe, monitoring projekt, wycena Pisac PW
Z okazji Dnia Kobiet życzę Wam drogie Panie wszystkiego najlepszego, wspaniałych i milych chwil w życiu. Byście zawsze były uśmiechnięte, pogodne i przez wszystkich kochane......:)
Zeby Wasze mażenia zawsze się spełniały.......:)
Wszystkiego najlepszego: duzo wyprzedazy, humorku (dobrego zecz jasna ) duuuuzo pieniazkow, szczescia w zyciu na co dzien.
PS korzuch wszystkiego najlepszego a w szczegolnosci zeby pies w avartarze caly czas byl taki grozny
PS korzuch jeszcze 2 lata i masz juz z gorki POZDRO
Dziekuje w imienu swoim za zyczonka wszystkim panom.
Korzuch sto lat sto lat i zeby kobiety nie udawaly orgazmu, zeby benzyna byla tania, a stado beemek stalo w twoim garazu
Tego Pscolka Ci w dniu Twojego swieta zyczy
.........Drogim Paniom "beemkowiczkom" zdrowia , wyrozumialości dla "szalenstw" ich wielbicieli , wytrwalosci w tolerowaniu tegoz samego - szczerze zyczy ......taki sam "wariat" na punkcie BMW - henry
_________________ HENIEK
Klubowicz
BMW E30 325i (szpera 3,25) z s50b32 - made by MGarage &(suspension) Lukas Performance !
Ale będzie jeszcze coś.......!!!
mira_croft [Usunity]
Wysany: 2006-03-08, 18:02
A ja slicznie dziekuje i jak zwykle Was całuje......hihihihih....zyczenia sa przemile jak wychodza od Was samych!!!!!Wiec i ja dzis zycze Wam wspaniałych kobiet ...jak Ja
Miruska
Piękny to był dzionek.
Dziękuję Wam Panowie.
Za całuski i za kwiatki,
za uśmiechy, czekoladki.
Za to, że do autobusu pierwsza dziś wsiadłam.
Za to, że śniadanie, jak królowa nie wstając z łoża zjadłam.
Ach, tylko mi szkoda.....
Bo jutro też bym chciała poczuć się, jak królowa.....
Pozdrowienia i całuski - M.
P.S.
Grzesiu ! Najserdeczniejsze życzenia urodzinowe dla Ciebie - duża bużka - M.