Wysłany: 2006-08-09, 18:58 fotki z zawodow na slowacji
oto kilka fotek z zawodow na jakich bylem w ostatni weekend z polski byly 2 bmki 320 na wanosie i moja ale uwazam ze reszta aut tez bardzo ciekawa ze wzgledu na i ch jakosc goscie siedza i robiaaaa
te biale to 14" z oponami avon diagonalnym najlepszymi na rynku jedyna ich wada to to ze sa waskie no20 tylko natomiat szersze by sie nie uciagnely.. a dalej sa moje fotki na 15" i na nich potem jezdzilem
_________________ dobra no zmienie ta Aniee30.. nich Ci bedzie Piotrek,cobys nie smial sie ze mnie zabardzo:)
w sobote 1 w grupie i 1 w klasie a w niedziele przez to ze padalo a nie mam opon nowych to 2 w grupie i 2 w klasie, ja kolega golfem gti i slowak skoda 110rs czyli goscie odemnie z klasy bylismy w jednej sekundzie!!! zawody byly bardzo udane mimo ze rozwalilem felge OZeta...i ze pojechalem na zawody pod bratyslawe rajdowka na kolach!! poniewaz w moim busie pekł wał i musialem autko sciagnac z lawety i targac z zatyczkami w uszach na zawody..Jestem obecnym liderem w mistrzostwach polski w grupie i w klasie samochodow historycznych w gorskich samochodowych mistrzowstwach polski;) tu link do klasyfikacji prze ostatnia runda http://www.pzm.com.pl/gorskie/s26/grupaHSg.htm pozdrawiam
_________________ dobra no zmienie ta Aniee30.. nich Ci bedzie Piotrek,cobys nie smial sie ze mnie zabardzo:)