BEEMKA - KLUB Strona Gwna BEEMKA - KLUB

HomeHome  PortalPortal  KontaktKontakt  RegulaminRegulamin  Mapa GoogleMapa Google  AssistanceAssistance
KlubowiczeKlubowicze  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UytkownicyUytkownicy  GrupyGrupy  
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Nastpny temat
Czy można coś zrobić z tym autkiem?
Autor Wiadomo
BOGGY E36
[Usunity]

Wysany: 2006-03-17, 15:05   Czy można coś zrobić z tym autkiem?

Witam!
ostatnio na warsztacie u kolegi zauważyłem takie oto autko

Bardzo mi się spodobało,było przygotowane do profesjonalnego tuningu w holandii ale jakoś nie doczekało jego,facet przywiózł parę aut i za naprawę nie miał jak zapłacić więc zostawił w rozliczeniu tą śliczną Betę ,ale nie zostawił do niej papierów (tylko kluczyki),
silnikma 6 cylindrowy i tu pyt.
czy montowali do nich 2,5 czy może to być 2 litrówka , zegary ma do 300 i czy można zrobić coś bez papierów (blachy holenderskie) żeby jakoś zarejestrować i po ile stoją takie w polsce???

yoshi 
Pepsi Mrucielago

Pomg: 7 razy
Doczy: 21 Lis 2004
Skd: Warszawa - Zacisze
Wysany: 2006-03-17, 15:22   

wszystko mozna

pytanie ile masz za to zaplacic :?:

zawsze mozna dokupic papier albo odszukac papierow od tego auta :)
Fiat 126 '99
Baur TC2 '86

webretti 

Doczy: 05 Lut 2006
Skd: .....
Wysany: 2006-03-17, 15:28   

lepiej sp[rzedac na czesci, tym bardziej ze mialo dzwona a w cabrio to niewybaczalne, wiec jak byscie sprzedawali na czesci to ja jestem chetny na kilka czesci
pozdro

P.S. nie warti go robic, skoro mialo takiego dzwona ze nawet maska i blotniki są nowe to musialo niezle oberwac

BOGGY E36
[Usunity]

Wysany: 2006-03-17, 15:34   

Z przodu nie miała dzwona koleś wstawił nowe błotniki bo miał robić odlewy na poszeżenie nadkoli i progi wiec dał nowe bo stare "rudy" zaczynał jeść maskę też . :D

Odszukanie papierów jak i gościa raczej niemożliwe. :|

Łukasz 
Samotny Nawigator

Pomg: 22 razy
Doczy: 26 Sie 2004
Skd: W-wa
Wysany: 2006-03-17, 15:38   

bez papierów tylko na dawcę

webretti 

Doczy: 05 Lut 2006
Skd: .....
Wysany: 2006-03-17, 18:34   

Łukasz napisa/a:

zgadzam się w 100%,

chyba ze bedziecie sie bawic w przeszczep elementow na ktorych jest nr wybity, ale odradzam bo tego sie nie robi :mrgreen: przynajmniej ja tego nie popieram i zawsze bede takie praktyki tempil :mrgreen:

jak bedzie szla na czesci to daj szybko cynk, bo juz sobie upatrzylem kilka czesci,
zapodaj fotki srodka calego i fotki bardziej szczegolowe calego auta, np jakie sa felgi????

pozdrawiam

kicha 

Pomg: 1 raz
Doczy: 22 Gru 2004
Skd: Poznan-Rataje/Czecha
Wysany: 2006-03-17, 18:41   

Heheh i ja jak bylaby na czesci to wzialbym te dwa przednie blotniki :D jesli sa bez rdzy i oryginalne prawdopodobnie :) reszte moge oddac innym :lol:

(oo=[][]=oo)
GG: 2905288

Sobek 
german style

Pomg: 6 razy
Doczy: 17 Wrz 2005
Skd: PZL, Wernhout
Wysany: 2006-03-17, 18:53   

Bunia fajna mozna by z niej zrobic bardzo ladny wozik hymm no ale te papiery, a ten koles nie zostawil swoich danych ani wizytowki, jak zostawil auto w rozliczeniu to powinnien go twoj kumpel znac :?:

PS. Za ile ta bunie odkupiles :?: a jak nie odkupiles to ono jest na sprzedaz :?:

Pozdrawiam 8)

BOGGY E36
[Usunity]

Wysany: 2006-03-17, 20:01   

webretti napisa/a:
Łukasz napisa/a:

zgadzam się w 100%,

chyba ze bedziecie sie bawic w przeszczep elementow na ktorych jest nr wybity, ale odradzam bo tego sie nie robi :mrgreen: przynajmniej ja tego nie popieram i zawsze bede takie praktyki tempil :mrgreen:

jak bedzie szla na czesci to daj szybko cynk, bo juz sobie upatrzylem kilka czesci,
zapodaj fotki srodka calego i fotki bardziej szczegolowe calego auta, np jakie sa felgi????

pozdrawiam
]

Przy najbliższej okazji zrobię parę fotek (na ile mi to pozwoli aparat w komie) , a felgi takie jak widać BORBET A (CHYBA BEZ DEKLI).

[ Dodano: Pią Mar 17, 2006 8:06 pm ]
Sobek{Marek} napisa/a:
Bunia fajna mozna by z niej zrobic bardzo ladny wozik hymm no ale te papiery, a ten koles nie zostawil swoich danych ani wizytowki, jak zostawil auto w rozliczeniu to powinnien go twoj kumpel znac :?:

PS. Za ile ta bunie odkupiles :?: a jak nie odkupiles to ono jest na sprzedaz :?:

Pozdrawiam 8)

Nie zostawił,rozstali się ponoć w gniewie i auto zostało a papiery nie i raczej gość się po nie nie pokaże a nie zna go bo był to poprostu klijent,
Co do sprzedarzy to pewnie będzie musiał ( i chciał ) coś z nią zrobić (żeby mu się kasa zwróciła) i jak coś to dam znać,choć nie ukrywam że sam mam ochotę coś zrobić żeby ten egzemplarz był do użytku :roll:

Łukasz 
Samotny Nawigator

Pomg: 22 razy
Doczy: 26 Sie 2004
Skd: W-wa
Wysany: 2006-03-17, 20:30   

oglądałes polski film "Wesele"?
Jeśli masz dobrych znajomych policjantów może pomogą Ci "dopasować" numery :wink:

nie chcę tu obrażać Policji absolutnie, bo mamy tu na forum Mariusza i Skorpiona Irka obaj niebiescy, spoko pomocni goscie :idea:

Ale patrząć na te foty to dałbym sobie spokój, chyba, że masz za dużo siana, kup sobie lepiej w Niemcowni ori cabrio legal i ciesz sie chłopie.
Nie bądź altruistą, beemki też umierają i trzeba się z tym pogodzić. Ta jest w śpiączce :roll: i myślę, że nie do powrotu na drogi. Taki lajf. Najlepsze co możesz zrobić to sprzedać ją na części i zostać handlarzem organów 8)

pozdrawiam

Gniewek89 
Na razie teoretyk.

Pomg: 1 raz
Doczy: 01 Lut 2006
Skd: Wrocław
Wysany: 2006-03-17, 22:47   

Szkoda jej :evil: Po twoim poscie przypomina mi sie reklama , z ta dziewczynka w spaiczce. "jak to cie niechcą??" - " bo w ciaż spie :( "

Wywietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: