Hallo,
jak wam sie to podoba(pro i contra) ? Jak narazie jest to tylko moja rezerwowa Felga, i jutro na auto zaloze...jestem ciekawy jak sie to bedzie prezentowacz....
jak mi sie bedzie podobacz to chyby wsczystkie polakieruje.
pomijajac zle miejsce posta.... nie wiem jak moze sie to pogobac mnie....
zrob foto na aucie...
ale pewnie tak i tak nie ma jak orginal .... przygotuj sie na "jazde" od innych !
Bedzie mega gangsta w połączeniu z raczną Nerką coś czuje że będzie kot bardzo rant zostawiasz w polerce czy też na czarno >>>???? moim zdaniem rancik bym zostawił w polerce będzie prze kot czekam na Foto
@VinCent318iS
chcial bym rant felgi zostawicz ale one sa juz za bardzo zniszone, a polerowacz na hochglanz mi sie nie chze za duzo roboty ...ale napewno lepiej by wygladalo tak jak ty pisalesz!
[ Dodano: 2006-03-14, 15:44 ]
Piotrek napisał/a:
a mnie nie za bardzo , bardziej mi to teraz wygląda na stalówkę
ale najwazniejsze ze Tobie się podoba
Pozdro
Ja chze auto ze jak naj bardziej bylo "SLEEPER", jak wiesz o co mi chodzi...
Pomijajac ze (wyabczcie wszyscy) nie lubie tego odcienia zieleni to takie felgi sa mega wypaśne, ale najlepiej taki felyn wygladałby przy bialym lakierze wiecie biały mat i lsniaca czarna felga najlepiej pryśnieta czarnym kameleonem. Ale czarna na czarnej tez prezentuje sie ładnie 8)
tak srednio widze te czarne felgi u ciebie bo czarny kolor na felgach powoduje ze to co do tej pory bylo czarne na aucie teraz stalo sie szare ;przy najmniej tak widac na fotkach
menel napisał/a:
tym bardziej ze masz czarna emke. wiekszy agresor.
pozdr
@s13nismo83
jesli chcesz Sleeper.... to doprowadz ja do stanu cywil - albo max cywil czyli wszystko jak zwykle ... najchetniej 316 sedan z oznaczeniami :D
- a potem przygladaj sie pyskom tych których "objezdzasz"!!
czarne fajne ale cos jest w nich nie tak .... moze sie skus i wypoleruj rant...
poler w Polsce po 50zł od rantu bierą jestem ciekaw jak tam w Austrii się cenią ale naprawde spróbuj.
Black RuLeZ ja swego czasu tez myślałem o czarnych tylko ze moje prawie rantu nie mają i sobie dałem spokój
a mnie to nie podoba się zupełnie to koło wpadło i wyglada jakby stala na 14 pomyśl o rantach bedzie ładnie kontrastować!!! ewentualnie DHL do polski i za kilka euro polere Ci strzelą!!!
Wysłany: 2006-03-14, 23:51
nie sluchaj ich wypili troche i juz pisza glupoty
dobrze wyglada i widze ze masz w nosie wyglad ..tak trzymaj 8) szpanowac to mozna jak sie ma 316 bo co innego takim zostaje jak nie szpan i lans
Jak w polsce 50zl za polerowanie to chyba bym musial TRUCKem przyjechacz bo wszyscy by chzieli zrobic (moje Kumple) ! Ja chyba zrobie je zale czarne tak jak ta probna ale zobaczymy....
masz moze troche wiecej INFO o polerowaniu w Wroclawiu????
Big thank´s