Wysany: 2005-11-16, 17:41 15stki na zime i kanapa w touringu
Czy ktoś próbował upchnąc 195/65/15 w e30 ? Mam takie zimówki do wzięcia za darmo dobrym stanie, ale chyba trochę balony.. Nie chodzi o wygląd, bo wiadomo że lipa, ale czy wogólę wejdą ?
Drugie pytanie: Jak wymontować oparcie tylnej kanapy w e30 touring ?
_________________ Części nowe i używane oraz warsztat BMW - 661 496 167
"(...) Proste są dla szybkich samochodów, zakrety są dla szybkich kierowcow" C. McRae
Ja nie mam specjalnie niskiego zawiasu... no ale chyba nie wejdą z tego co piszecie.. Łukasz, a dużo miejsca Ci zostało na tych letnich we wnęce koła ?
Co z tym oparciem kanapy ? Patrzyłem, drapałem sie w głowę, 3 butelki chmielowego talentu, i nie rozkminiłem Frycek próbował, i tez nie, jakiś myk tam jest... Pewnie banalnie prosty
_________________ Części nowe i używane oraz warsztat BMW - 661 496 167
"(...) Proste są dla szybkich samochodów, zakrety są dla szybkich kierowcow" C. McRae
Moj karawan porusza sie teraz na 195/65/15 fele bbs-y nic mi nie ociera i nic sie nie dzieje. Zawieszenie mam wymienione na seryjne plus dodatkowo z tylu mam wsadzone gum w sprezynki [zbiornik LPG w miejscu kola].
A z demontowaniem tylniej kamapy to dales dobry temat wlasnie u siebie to musze sprawdzic. Siedziska demontuje sie bardzo szybko i sprawnie.
Ja niedawno wymieniałem tuleje tylnej belki w Touringu, masakra
Gdyby nie pomoc Artura C. to nie wiem co by się działo,
teraz jest ok różnica kolosalna w jeździe
ja niedawno u czestniczylem w wymianie takich gumek ale w moim sedanie mam butle gazowa wiec dostac sie tam to niezla tragedia
mam seryjne zawieszenie moze troche oklapniete ze starosci ale 195/65 r 15 mieszcza sie tylko wygladaja jak balony;) teraz mam 65 z tylu i 55 z przodu i wyglada nawet ciekawie
_________________ nie rób nic na siłę.weź większy młotek
Hej a o co ci konkretnie chodzi z ta kanapa w turingu bo nie bardzo rozumiem wydaje mi sie ze chcesz ja złozyc tak?? Jeśli tak to jak podniesiesz siedziska to po kazdej ze stron znajdziesz dżwignie musisz ja nacisnąc aż ci wyskoczy taki "pstryczek" na szczycie siedzenia wtedy siedzienie położy się, jak ci nie wyskoczy to go srubokrętem podwadź tylko najpierw zdejmij plastikowa ramke bo ja zniszczysz
Nie wiem czy dokładnie o to ci chodziło ale tak zrozumiałem twoje pytanie